Neobvyklé tvary - rada
Pravidla fóra
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
A vyřeší koženej popruh i přepadávání explorera ?Nauthizar píše:přepadávání Včka vyřeší koženej popruh pak už se ti ani nehne... stím sezením je docela problém ale chce si to na něj chce zvyknout ale jinak je superale věc každýho
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko
No nechcu nic říkat ... spoustu lidí tu tvrdí, že se na extrémní tvary špatně hraje, ale mi osobně příjde že co se hraní v sedě týče jsou 100% nejlepší právě Explorer a ML a ve stoje je to taktéž. Když třeba porovnám LP a explorer v sedě, hraje se na explorer znatelně lépe a ve stoje je to u obou podobné.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
-
92ChazzyChazz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie
Kámoš má Jacksona Véčko... je to strašnej nezvyk oproti nák tak normálním tvarům
je to strašně lehký a v sedě a tak se na to hrát nedá
už jen proto bych do Véčka nešel...
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
no hodne lidi si to haze na levou nohu stim ze ten vyrez sedi na pravacce92ChazzyChazz píše:Kámoš má Jacksona Véčko... je to strašnej nezvyk oproti nák tak normálním tvarůmje to strašně lehký a v sedě a tak se na to hrát nedá
no ja teda skousel jen jackson Kelly3 a ta mi sedela v sede bajecne
takze skouset skouset a skouset
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
-
92ChazzyChazz
jasný no, chápu, to byl jen muj názor... do véčka bych nešel, ostatním to neberu, někomu to vyhovujebesip píše:no hodne lidi si to haze na levou nohu stim ze ten vyrez sedi na pravacce92ChazzyChazz píše:Kámoš má Jacksona Véčko... je to strašnej nezvyk oproti nák tak normálním tvarůmje to strašně lehký a v sedě a tak se na to hrát nedá
no ja teda skousel jen jackson Kelly3 a ta mi sedela v sede bajecne..Jinak ale maso je ze sem sel kupovat do shopu uplne jine kejty nez sem pak opravdu koupil kdyz sem to odskousel
takze skouset skouset a skouset![]()
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"
-
92ChazzyChazz
mrvěj zvuk??P5YCHO píše:huh,mě tyhlety tvary spíš přijdou,že mrví zvuk..Nebo mi řekněte,proč tak rachtaj a LP má pořád ten krásnej kulatej a teplej zvuk..
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
P5YCHO
nechápu
řekni mi jeden duvod jak může díky tvaru, rachtat zvuk... možná že když kulatý lp hodis ze schodu tak se tolik neodrazi a jenom tak nejak sjede a ze treba kridlo nebo Včko se diky svymu tvaru odrazi a pak rachta, jinak nevim

St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
no ja myslim ze tvar trochu rozhoduje
ale urcite kvuli nakemu tvaru nebude rechtat kytara..James s Metallicy vetsinou hraje na V a taky Exploera a nemyslim ze by mu to nak vadilo
Mel jsem moznost posudit minulej tyden na koncerte
btw..jinak nekde na instrumento CZ je psano ze Van Halen pote co urezal rohy na sve kejte tak pak na ni prestal hrat nebot uz nemela ten zvuk co chtel{tvar kytary},ale urcite nova kvalitni kejta nebude mit blbej zvuk
jj bude pro fanouska LP
a zadnej jinej model neni hezkej 
btw..jinak nekde na instrumento CZ je psano ze Van Halen pote co urezal rohy na sve kejte tak pak na ni prestal hrat nebot uz nemela ten zvuk co chtel{tvar kytary},ale urcite nova kvalitni kejta nebude mit blbej zvuk
jj bude pro fanouska LP
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
třeba to bude tim, že tyhle kytary maji na úkor tvaru o něco méně dřeva než třeba LP a proto bude mít LP o něco plnější zvuk.. ale jenom hádám... 
Vintage AV2SGB Tele, Epiphone Strat, Jolana Alfa
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
- Pejsvidek
- Kontaktovat uživatele:
To by mě teda zajímalo jak si přišel na to, že se ne nepravidelný Včko hraje v sedě líp, než na pravidelný. S oběma se v sedě hraje na nic, na tom se asi shodnou vsichni.Mjkl píše:já kdybych bral véčko, tak takové to nepravidelné, jak má Laiho, můžeš s tim hrát pohodlně ve stoje tak i v sedě
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Ibanez 30R kombíčko