Neobvyklé tvary - rada

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no, Impact nás tu všechny zazdil :D:D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

A pri svojej sikovnosti by som s nou urcite prepichol niektoreho svojho spoluhraca :D
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Nauthizar píše:přepadávání Včka vyřeší koženej popruh pak už se ti ani nehne... stím sezením je docela problém ale chce si to na něj chce zvyknout ale jinak je super :) ale věc každýho
A vyřeší koženej popruh i přepadávání explorera ? :) Mě se vrací do vodorovný polohy. Nevim jestli pude převrtat, páč ty úchyty už na dost dobrých místech a posunout asi nepudou líp.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Mastr

Příspěvek od Mastr »

No nechcu nic říkat ... spoustu lidí tu tvrdí, že se na extrémní tvary špatně hraje, ale mi osobně příjde že co se hraní v sedě týče jsou 100% nejlepší právě Explorer a ML a ve stoje je to taktéž. Když třeba porovnám LP a explorer v sedě, hraje se na explorer znatelně lépe a ve stoje je to u obou podobné.
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
biker_xx

Příspěvek od biker_xx »

Mám Explorera 15 let a přijde mi pohodlnější než kde co jinýho...
besip

Příspěvek od besip »

a co Jackson kelly :?: super tvar a dobre se snim hraje i v sede
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
92ChazzyChazz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie

Příspěvek od 92ChazzyChazz »

Kámoš má Jacksona Véčko... je to strašnej nezvyk oproti nák tak normálním tvarům :D je to strašně lehký a v sedě a tak se na to hrát nedá :D už jen proto bych do Véčka nešel...
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
Karel55

Příspěvek od Karel55 »

Zajímalo by mě jak se to dolaďuje...
besip

Příspěvek od besip »

92ChazzyChazz píše:Kámoš má Jacksona Véčko... je to strašnej nezvyk oproti nák tak normálním tvarům :D je to strašně lehký a v sedě a tak se na to hrát nedá :D už jen proto bych do Véčka nešel...
no hodne lidi si to haze na levou nohu stim ze ten vyrez sedi na pravacce

no ja teda skousel jen jackson Kelly3 a ta mi sedela v sede bajecne :roll: ..Jinak ale maso je ze sem sel kupovat do shopu uplne jine kejty nez sem pak opravdu koupil kdyz sem to odskousel

takze skouset skouset a skouset :arrow: :wink:

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
92ChazzyChazz

besip píše:
92ChazzyChazz píše:Kámoš má Jacksona Véčko... je to strašnej nezvyk oproti nák tak normálním tvarům :D je to strašně lehký a v sedě a tak se na to hrát nedá :D už jen proto bych do Véčka nešel...
no hodne lidi si to haze na levou nohu stim ze ten vyrez sedi na pravacce

no ja teda skousel jen jackson Kelly3 a ta mi sedela v sede bajecne :roll: ..Jinak ale maso je ze sem sel kupovat do shopu uplne jine kejty nez sem pak opravdu koupil kdyz sem to odskousel

takze skouset skouset a skouset :arrow: :wink:
jasný no, chápu, to byl jen muj názor... do véčka bych nešel, ostatním to neberu, někomu to vyhovuje :wink:
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

huh,mě tyhlety tvary spíš přijdou,že mrví zvuk..Nebo mi řekněte,proč tak rachtaj a LP má pořád ten krásnej kulatej a teplej zvuk.. :lol:
Stagg SG + Guitar Rig 3
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

To je ňáká provokace?
92ChazzyChazz

P5YCHO píše:huh,mě tyhlety tvary spíš přijdou,že mrví zvuk..Nebo mi řekněte,proč tak rachtaj a LP má pořád ten krásnej kulatej a teplej zvuk.. :lol:
mrvěj zvuk?? :shock:

Stanley06
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley06 »

P5YCHO :shock: nechápu :roll: řekni mi jeden duvod jak může díky tvaru, rachtat zvuk... možná že když kulatý lp hodis ze schodu tak se tolik neodrazi a jenom tak nejak sjede a ze treba kridlo nebo Včko se diky svymu tvaru odrazi a pak rachta, jinak nevim :lol: :lol: :lol:
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

P5YCHO píše:huh,mě tyhlety tvary spíš přijdou,že mrví zvuk..Nebo mi řekněte,proč tak rachtaj a LP má pořád ten krásnej kulatej a teplej zvuk.. :lol:
hloupost. Tvar absolutně nerozhoduje. částečný vliv na charakter zvuku má akorát hloubka korpusu.
besip

Příspěvek od besip »

no ja myslim ze tvar trochu rozhoduje :!: ale urcite kvuli nakemu tvaru nebude rechtat kytara..James s Metallicy vetsinou hraje na V a taky Exploera a nemyslim ze by mu to nak vadilo :lol: Mel jsem moznost posudit minulej tyden na koncerte

btw..jinak nekde na instrumento CZ je psano ze Van Halen pote co urezal rohy na sve kejte tak pak na ni prestal hrat nebot uz nemela ten zvuk co chtel{tvar kytary},ale urcite nova kvalitni kejta nebude mit blbej zvuk

jj bude pro fanouska LP :arrow: a zadnej jinej model neni hezkej :lol:

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

92ChazzyChazz píše:
jasný no, chápu, to byl jen muj názor... do véčka bych nešel, ostatním to neberu, někomu to vyhovuje :wink:
:) já kdybych bral véčko, tak takové to nepravidelné, jak má Laiho, můžeš s tim hrát pohodlně ve stoje tak i v sedě :)
P5YCHO

Příspěvek od P5YCHO »

Nevim,ať sem hrál na cokoli,nikdy to nemělo tak pěknej zvuk,jako bráchovo LP.
Stagg SG + Guitar Rig 3
Vlčák

Příspěvek od Vlčák »

třeba to bude tim, že tyhle kytary maji na úkor tvaru o něco méně dřeva než třeba LP a proto bude mít LP o něco plnější zvuk.. ale jenom hádám... :)
Vintage AV2SGB Tele, Epiphone Strat, Jolana Alfa
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
Pejsvidek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pejsvidek »

Mjkl píše::) já kdybych bral véčko, tak takové to nepravidelné, jak má Laiho, můžeš s tim hrát pohodlně ve stoje tak i v sedě :)
To by mě teda zajímalo jak si přišel na to, že se ne nepravidelný Včko hraje v sedě líp, než na pravidelný. S oběma se v sedě hraje na nic, na tom se asi shodnou vsichni.
Cort VX-2X bk
Ibanez 30R kombíčko
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“