kde v Praze si mam vyzkoušet kytaru značky FOKUS?

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Rock´n´roll

kde v Praze si mam vyzkoušet kytaru značky FOKUS?

Příspěvek od Rock´n´roll »

Hej lidi , potřebuju pomoct..nevim, kde v Praze se prodávaj kytary značky FOKUS, jestli náhodou nevíte, kde to v Praze je-jestli vůbec.Nebo kde v Praze byh si jí mohl alespoň vyzkoušet
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

no bejvala prodejna v pasáži v ulici pol. věznů ale už tam po ní zbyla akorát cedule. Je to docela z ruky jet do toho jejich skladu
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

chjo ti rozmazlení pražáci maj tak líné prdele a zvednout se a jet někam mimo.... chjo.... kdezto my moravaci musíme jezdit do prahy a do jinačích velkých měst abyjsme si něco vůbec vyzkoušeli....
necross

Příspěvek od necross »

no když už mluvíš o těch pražácích tak sice pražák nejsem ale narodil jsem se tam a já jel pro kytaru do srbska jenom abych ji měl :). vždyt v krnově na náměstí máte takový krásný hudební nástroje. stačí vyjít do prvního patra. samé značkové nástroje :D
Marshall
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

Mjkl píše:chjo ti rozmazlení pražáci maj tak líné prdele a zvednout se a jet někam mimo.... chjo.... kdezto my moravaci musíme jezdit do prahy a do jinačích velkých měst abyjsme si něco vůbec vyzkoušeli....
můžu ti za to, že bydlíš v obydlený zatáčce? Když musíš ráno jen pro rohlíky přes 3 řeky, tak si nestěžuj že to máš daleko do hudebnin
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

necross píše:no když už mluvíš o těch pražácích tak sice pražák nejsem ale narodil jsem se tam a já jel pro kytaru do srbska jenom abych ji měl :). vždyt v krnově na náměstí máte takový krásný hudební nástroje. stačí vyjít do prvního patra. samé značkové nástroje :D
Mě stačily ty vyložené Tensony a Craftery ve výloze:)
necross

Příspěvek od necross »

já jsem se tam dostal když jsem chvíli s mojí drahou bývalou (opravdu velmi velmi předrahou tj. že mě stála spoustu peněz) bydlel ve Vrbně P P tak jsem to tam byl okouknout,. rychle jsem utíkal odtamtud.
Marshall
RJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RJ »

ale struny tam měli docela levné. :P
Prejdák : to myslíš asi Varhany, Nero byl v pivnici :)
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Par kusov som naposledy videl v Muzikeri.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

necross píše:no když už mluvíš o těch pražácích tak sice pražák nejsem ale narodil jsem se tam a já jel pro kytaru do srbska jenom abych ji měl :). vždyt v krnově na náměstí máte takový krásný hudební nástroje. stačí vyjít do prvního patra. samé značkové nástroje :D
Tomu říkáš hudebniny? Křížená kniha s hudebninama, kde maj jedny bicí stagg a 8 kytar s toho 4 akustiky a 1 basa :D 6 aparátů warvick za 10 000 které na kytarach stojí do 5000 :D a baba co tam prodava nevi pomalu ani jak vypada trsatko... :D
Saul píše:můžu ti za to, že bydlíš v obydlený zatáčce? Když musíš ráno jen pro rohlíky přes 3 řeky, tak si nestěžuj že to máš daleko do hudebnin

Saule saule chjo :D zase tak malé město nejsme... ;) mame cca 25 k obyvatel ;) no ale stejně do kvalitních hudebnin to mam 23km takže zase tak daleko to neni... ;) ono jenomže kdyby v krnově byli kvalitní hudebniny s nástrojema od 5000 - 25 000 tak by se to neuživilo, protože to vidím sám kytara za 10 000 už tam smrdí minimálně 5 let a nikdo ji nechce :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“