kde v Praze si mam vyzkoušet kytaru značky FOKUS?
Pravidla fóra
-
Rock´n´roll
kde v Praze si mam vyzkoušet kytaru značky FOKUS?
Hej lidi , potřebuju pomoct..nevim, kde v Praze se prodávaj kytary značky FOKUS, jestli náhodou nevíte, kde to v Praze je-jestli vůbec.Nebo kde v Praze byh si jí mohl alespoň vyzkoušet
no když už mluvíš o těch pražácích tak sice pražák nejsem ale narodil jsem se tam a já jel pro kytaru do srbska jenom abych ji měl
. vždyt v krnově na náměstí máte takový krásný hudební nástroje. stačí vyjít do prvního patra. samé značkové nástroje 
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
můžu ti za to, že bydlíš v obydlený zatáčce? Když musíš ráno jen pro rohlíky přes 3 řeky, tak si nestěžuj že to máš daleko do hudebninMjkl píše:chjo ti rozmazlení pražáci maj tak líné prdele a zvednout se a jet někam mimo.... chjo.... kdezto my moravaci musíme jezdit do prahy a do jinačích velkých měst abyjsme si něco vůbec vyzkoušeli....
Mě stačily ty vyložené Tensony a Craftery ve výloze:)necross píše:no když už mluvíš o těch pražácích tak sice pražák nejsem ale narodil jsem se tam a já jel pro kytaru do srbska jenom abych ji měl. vždyt v krnově na náměstí máte takový krásný hudební nástroje. stačí vyjít do prvního patra. samé značkové nástroje
- Mjkl
- last.fm: Mjkl666
- Bandzone: Mjkl666
- Kontaktovat uživatele:
Tomu říkáš hudebniny? Křížená kniha s hudebninama, kde maj jedny bicí stagg a 8 kytar s toho 4 akustiky a 1 basanecross píše:no když už mluvíš o těch pražácích tak sice pražák nejsem ale narodil jsem se tam a já jel pro kytaru do srbska jenom abych ji měl. vždyt v krnově na náměstí máte takový krásný hudební nástroje. stačí vyjít do prvního patra. samé značkové nástroje
Saul píše:můžu ti za to, že bydlíš v obydlený zatáčce? Když musíš ráno jen pro rohlíky přes 3 řeky, tak si nestěžuj že to máš daleko do hudebnin
Saule saule chjo