jaké tranzistorové kombo na zkreslený sound do 15W

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
blackwhite81

jaké tranzistorové kombo na zkreslený sound do 15W

Příspěvek od blackwhite81 »

čaute potřeboval bych poradit jaké tranzistorové kombo do 15W je nejvhodnější na zkreslený zvuk , kdysi jsem měl fender frotmen 15W a nazkreslený zvuk se to vůbec nehodilo ted ubvažuji o značce Kustom jako jediná v nizké cenové relaci používá repro Celestion tak nevím .Babo rad !!!

díky za názory !!! Filip
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Crate Flex Wawe
ondies
Kontaktovat uživatele:

Re: jaké tranzistorové kombo na zkreslený sound do 15W

Příspěvek od ondies »

blackwhite81 píše:čaute potřeboval bych poradit jaké tranzistorové kombo do 15W je nejvhodnější na zkreslený zvuk , kdysi jsem měl fender frotmen 15W a nazkreslený zvuk se to vůbec nehodilo ted ubvažuji o značce Kustom jako jediná v nizké cenové relaci používá repro Celestion tak nevím .Babo rad !!!

díky za názory !!! Filip
já mám doma Marshall MG 15DFX a zkreslený zvuky jsou na tu cenu božský... můžu jen doporučit...
Asanoth

Re: jaké tranzistorové kombo na zkreslený sound do 15W

Příspěvek od Asanoth »

ondies píše:
blackwhite81 píše:čaute potřeboval bych poradit jaké tranzistorové kombo do 15W je nejvhodnější na zkreslený zvuk , kdysi jsem měl fender frotmen 15W a nazkreslený zvuk se to vůbec nehodilo ted ubvažuji o značce Kustom jako jediná v nizké cenové relaci používá repro Celestion tak nevím .Babo rad !!!

díky za názory !!! Filip
já mám doma Marshall MG 15DFX a zkreslený zvuky jsou na tu cenu božský... můžu jen doporučit...
podle me ma Marshall MG15 zkresleny zvuk za tu cenu hnusny, ne bozsky. Kdyz uz, tak Laney LX20, ale ani tam to neni ono.

Nejspis Roland Cube 15X (nebo 20X)
Pripadne pololampa Valvetronix od Voxe .
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Valvetronix je taky v pohodě!
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Prejdák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prejdák »

Přečti si hned 2. příspěvek tady :)

Ty Craty vypadají velmi pěkně. Pro jeho potřeby buď Crate, nebo Vox
jindrak

Příspěvek od jindrak »

Hoj. Hlavně NEBER Marshall MG 15DFX. Je to fakt strašný kombo. Hrál jsem na tom v hudebninách a zvuk je fakt děsnej . Takovej umělej a nezřetelnej. Ve zkušebně jsem zkoušel Marshall 30DFX , ale ani to se mi nelíbilo . Ber radši roland cube 15 nebo 20X , případně to jak ti radili borci nademnou :wink:
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Hrál jsem na dost takovejch malejch šmejdu a za mě teda určitě Crate Flexwave , marshally MG maj dobry skreslení , ale je to znát až na těch velkej verzích s 12" reprem a jsou předražený :( , roland je supr , má toho hafo , ale ja z toho cejtim chemii , asi už jsem zmlsalej , laney jsem měl a je to strašně zahuhlany , bejt Tebou beru ten fw15 s 12" protože za ty prachy to ma fakt koule a je to nářez :-P
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
AlienW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AlienW »

za me randall. bud 15W nebo 25W. pro me to byl skvelej apec jak zkreslenim tak vsim proste uzasny
kytara : Jackson RR3 (10 let stará Japonka) - Seymour Duncan Blackouts
aparát : Peavey 6505 +
reprobox : Peavey XXL 412E
efekty : Boss FV - 500H, G-Major
cestovní aparát : Orange Micro Crush (3W)
trsátka : Dunlop Jazz III
kabel : Planet Waves, Adam Hall - Neutrik
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

třeba ten valvetronix ... určitě lepší než nějaký MGčka a ty LX lanýže, ale musí ti to zvukem sednout, takže zkoušet :P
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

jindrak píše:Hoj. Hlavně NEBER Marshall MG 15DFX. Je to fakt strašný kombo. Hrál jsem na tom v hudebninách a zvuk je fakt děsnej . Takovej umělej a nezřetelnej. Ve zkušebně jsem zkoušel Marshall 30DFX , ale ani to se mi nelíbilo . Ber radši roland cube 15 nebo 20X , případně to jak ti radili borci nademnou :wink:
s tim neumis :D to chce poradne tocit s cudlikama a hlavne nemit Corta :D:D
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Disasterpiece píše: to chce poradne tocit s cudlikama a hlavne nemit Corta :D:D
Hele ho :evil: :evil:
Co máš proti Cortu ? :roll:
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jen prudi. Don't feed the troll.

blackwhite81: Ocividne to nechces do zkusebny, protoze tam by ti 15W bylo na prd, zapremyslej, jestli nechces hrat do sluchatek. Na jednu stranu musis mit pohodlny sluchatka a nekomu se to muze zdat pohodlny, na druhou stranu pak muzes koupit skoro libovolnej multak a budes v tom mit i efekty a casem to pujde vyuzit i k nejakymu dospelymu kombu. Pripadne pokud ten efekt bude mit simulaci repro, tak muzes taky hrat pres bedny od veze nebo pocitace - ja takhle cvicim pres Sansamp GT-2 a moje repro KRK RP5 a zvuk je peknej, dokonce bych rekl, ze za ty penize (za ten sansamp samozrejme :D) skvelej.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
ondies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondies »

nevim co tu máte proti Marshallům MG... tak to mam asi nějakej jinej typ nebo já nevim, mně to hraje fakt skvěle...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ondies píše:nevim co tu máte proti Marshallům MG... tak to mam asi nějakej jinej typ nebo já nevim, mně to hraje fakt skvěle...
proste je to humus, nic vic proti nemu nemam :)
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
loos

Příspěvek od loos »

Hughes & kettner edition blue je taky skvělej na zkreslení...ale trochu jiná cena no :cry: ... určitě neber Marshalla, Laneho ani fendera...leda že by byli lampáče :twisted: ale to už je ekonočtější si kooupit H&K 8)
Crowley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Crowley »

ondies píše:nevim co tu máte proti Marshallům MG... tak to mam asi nějakej jinej typ nebo já nevim, mně to hraje fakt skvěle...
ono je to hlavně v rukách co si budeme povídat.... :)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674

HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker
Obrázek
Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

No da sa samozrejme hrat aj na Marshallovi MG (hraval som nan), ale za cenu noveho MG sa podla mna da zohnat nieco lepsie... Inak sa priklanam k Wohmovi, pokial to ma byt na domace hranie, tak by som to riesil multakom.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Braniik píše:No da sa samozrejme hrat aj na Marshallovi MG (hraval som nan), ale za cenu noveho MG sa podla mna da zohnat nieco lepsie... Inak sa priklanam k Wohmovi, pokial to ma byt na domace hranie, tak by som to riesil multakom.
asi tak.. at si koupí PODa za 1500 a tam ma komb nekolik a troufnu si rict zneji velice velice dobre :)... kdyz je to na doma..rozhodne lepsi nez koupit za ty same prachy nepovedenej trandak s jednim zvukem :)

http://kytary.cz/line6-pocket-pod-express/102992/

http://line6.com/pocketpodexpress/amps.html
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“