Zvýhodnění pro naše kapely v rámci kytary.cz
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Zvýhodnění pro naše kapely v rámci kytary.cz
Byl jsem požádán, abych sem hodil tuto informaci...
Pokud vaše kapela má web, je možné získat u obchodu kytary.cz zvýhodnění. Prakticky jde o to, že si na web hodíte jejich banner, možná tam bude i něco víc, nevím přesně, a za to dostanete slevy na nákupy v tomto obchodě.
Více na telefonu 800 100 029.
Pokud vaše kapela má web, je možné získat u obchodu kytary.cz zvýhodnění. Prakticky jde o to, že si na web hodíte jejich banner, možná tam bude i něco víc, nevím přesně, a za to dostanete slevy na nákupy v tomto obchodě.
Více na telefonu 800 100 029.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No tak tohle ví snad každý, kdo umí trochu číst u zboží a jeho prohlížení a jelikož jsi nic jiného nenahodil tak se zeptám alespoň, kolik procent slev, nebo jak moc nebo co?
Jsou i nějaké požadavky na návštěvnost stránek, nebo na to, jak je kapela slavná atd?
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Nero
- Rádce
Více info bohužel nemám, proto jsem dával telefon (a tenhle thread tu je kvůli tomu, že jsem byl o to požádán, takže neřeš to, jestli někdo umí nebo neumí číst).
Vím, že ohledně návštěvnosti či slávy žádné požadavky nejsou, ten web akorát musí být funkční.
Ohledně procent - mám dojem, že to záleží na objemu nákupu, ale to jen tipuju. Jak již výše, odkazuju na telefon.
Vím, že ohledně návštěvnosti či slávy žádné požadavky nejsou, ten web akorát musí být funkční.
Ohledně procent - mám dojem, že to záleží na objemu nákupu, ale to jen tipuju. Jak již výše, odkazuju na telefon.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
Já tam volal, domluvili sme se, že hodim banner na stránky našeho klubu plus ňáká propagace na místě (plakáty, samolepky a tak) a bude ňáká ta sleva. Poslal sem tam mejlem zboží o který sme měli zájem a druhej den sme dostali nabídku. Všechno v pohodě, až na to, že už mi nikdo nezeslal ten banner v jakejkoliv podobě a se zbožím plakáty taky nedorazili, i když jsem jim psal ať to k tomu přihodí. Banner sem si "vysekal" ze zdrojovýho kódu na hudebním bazaru a dal na stránky (abych neměl špinavý svědomí, že sme si vzali zboží se slevou a na web nic nedali). Myslim si, že slevy, který nám byli nabídnutý sou fakt vstřícný.
Nicméně doporučuju to zkusit!
Koupil sem si takhle bednu Marshall 1960A za 11500,-, což si myslim, že je výborný, ne?
Koupil sem si takhle bednu Marshall 1960A za 11500,-, což si myslim, že je výborný, ne?
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Přišla nám k tomu prej (moc sem to neštudoval) i nabídka udělat si u nich VIP - kartu, a na tu by měly bejt slevy už při všech dalších nákupech. Ale jak řikam, ňák sem to nepročítal, takže nevim, jestli ty slevy potom nejsou omezený třeba ňákou minimální cenou objednávky apod. Ale kouknu se na to a dam vědět, jestli t toho vyčtu něco dalšího.
6% na vsechnoPEKEN píše:Přišla nám k tomu prej (moc sem to neštudoval) i nabídka udělat si u nich VIP - kartu, a na tu by měly bejt slevy už při všech dalších nákupech. Ale jak řikam, ňák sem to nepročítal, takže nevim, jestli ty slevy potom nejsou omezený třeba ňákou minimální cenou objednávky apod. Ale kouknu se na to a dam vědět, jestli t toho vyčtu něco dalšího.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C