Gerge Dennis The blue 60w

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
janriha

Gerge Dennis The blue 60w

Příspěvek od janriha »

Zdravim, má někdo zkušenosti s timhle ampem?
Zajímá mě, jestli je u něj nutný nastavovat bias při změně lamp nebo má neměnej?
Fender American Deluxe Stratocaster HSS 60th, George Dennis The Blue , Audio-technica Wireless, In-Ear LD Systems a zase nově - hlava a bedna Orange - hraje to fuck dobře :-)
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Bias se musí změnit pokaždý snad ne?
janriha

Příspěvek od janriha »

Jde mi taky o to, zda je pro nastavení biasu nutný otevřít samotný šasí zesáku. Jelikož u samotnejch lamp zezadu nic k nastavování není
Fender American Deluxe Stratocaster HSS 60th, George Dennis The Blue , Audio-technica Wireless, In-Ear LD Systems a zase nově - hlava a bedna Orange - hraje to fuck dobře :-)
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Ano, musi se tam nastavovat pracovni bod po kazde vymene koncovych lamp a ano, meri se uvnitr sasi;)
Pokud se chces strachat v koncovych lampach, vzdy to radsi prenech odbornikum, abyses dozil vecera;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
janriha

Příspěvek od janriha »

V pohodě, včera jsem ho přivezl a dnes pořádně votavil na zkušebně a hraje to úžasně. Přelampovat to nebude třeba...zvyklej z JCM 2000, že to hraje slušně i potichu, jsem se nechal unést a myslel jsem už na jiný lampy....
Každopádně kdo hledá profi zvuk za solidní prachy (nový kombo 29tis.), můžu doporučit. Hraje to úžasně!!!!
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Gratuluju, at ti dobre slouzi;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

je fakt, ze dennis je hodne podcenovana znacka u nas, nevim co tam mas za repraky, ale kazdopadne je to hodne dobry s V30, o kus lepsi s EVM12L a zatim nejlepsi s Altec 417H nebo jak je to oznaceni, to se pokus sehnat, neuveritelne si to s tim rozumi...
janriha

Příspěvek od janriha »

Je v tom Celestion G12 Century Vintage Neodymium ;-) Pekelně drahý repro :-)
Ale s mojí 1960 AV (celestion vintage) nehraje tak dobře čoveče, teda ještě jsem to pořádně netestoval, jen tak letmo.
citizen.one

aha, tak to bude lepsi, ja mel v mighty mouse nejakej rocket a ten vubec netlacil, to byl podivnej reprak, tohle verim ze bude hrat perfektne...urcite lip nez s tim V30...
janriha

Příspěvek od janriha »

Tak ti čoveče, už jsem našel první vadu :-( smyčka by mohla jít vypínat a zapínat footswitchem, když už je tak velkej......
Ne že bych efekty nějak využíval, ale občas tam hodim delay(ELECTRO-HARMONIX - Echo 1) a po vypnutí mi to trochu vyžírá signál.
Je to drobný, ale stejně mi to vadí. Když jsem měl G-Majora ve spojení s marshallem a kanály jsme přepínal přes midi, tak jsem jel neustále přes smyčku a člověk si trošku zvyk, že ten zvuk je malinko jinej, ale stejně se s tim špatně vyrovnáváš :-(
citizen.one

tak reseni je zajet k dennisovi a nadiktovat si tam upravu no :)
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“