Gerge Dennis The blue 60w
Pravidla fóra
Gerge Dennis The blue 60w
Zdravim, má někdo zkušenosti s timhle ampem?
Zajímá mě, jestli je u něj nutný nastavovat bias při změně lamp nebo má neměnej?
Zajímá mě, jestli je u něj nutný nastavovat bias při změně lamp nebo má neměnej?
Fender American Deluxe Stratocaster HSS 60th, George Dennis The Blue , Audio-technica Wireless, In-Ear LD Systems a zase nově - hlava a bedna Orange - hraje to fuck dobře 
- 60'Rock_N'_Roll
Jde mi taky o to, zda je pro nastavení biasu nutný otevřít samotný šasí zesáku. Jelikož u samotnejch lamp zezadu nic k nastavování není
Fender American Deluxe Stratocaster HSS 60th, George Dennis The Blue , Audio-technica Wireless, In-Ear LD Systems a zase nově - hlava a bedna Orange - hraje to fuck dobře 
Ano, musi se tam nastavovat pracovni bod po kazde vymene koncovych lamp a ano, meri se uvnitr sasi;)
Pokud se chces strachat v koncovych lampach, vzdy to radsi prenech odbornikum, abyses dozil vecera;)
Pokud se chces strachat v koncovych lampach, vzdy to radsi prenech odbornikum, abyses dozil vecera;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
V pohodě, včera jsem ho přivezl a dnes pořádně votavil na zkušebně a hraje to úžasně. Přelampovat to nebude třeba...zvyklej z JCM 2000, že to hraje slušně i potichu, jsem se nechal unést a myslel jsem už na jiný lampy....
Každopádně kdo hledá profi zvuk za solidní prachy (nový kombo 29tis.), můžu doporučit. Hraje to úžasně!!!!
Každopádně kdo hledá profi zvuk za solidní prachy (nový kombo 29tis.), můžu doporučit. Hraje to úžasně!!!!
- citizen.one
Je v tom Celestion G12 Century Vintage Neodymium
Pekelně drahý repro 
Ale s mojí 1960 AV (celestion vintage) nehraje tak dobře čoveče, teda ještě jsem to pořádně netestoval, jen tak letmo.
Ale s mojí 1960 AV (celestion vintage) nehraje tak dobře čoveče, teda ještě jsem to pořádně netestoval, jen tak letmo.
- citizen.one
Tak ti čoveče, už jsem našel první vadu
smyčka by mohla jít vypínat a zapínat footswitchem, když už je tak velkej......
Ne že bych efekty nějak využíval, ale občas tam hodim delay(ELECTRO-HARMONIX - Echo 1) a po vypnutí mi to trochu vyžírá signál.
Je to drobný, ale stejně mi to vadí. Když jsem měl G-Majora ve spojení s marshallem a kanály jsme přepínal přes midi, tak jsem jel neustále přes smyčku a člověk si trošku zvyk, že ten zvuk je malinko jinej, ale stejně se s tim špatně vyrovnáváš
Ne že bych efekty nějak využíval, ale občas tam hodim delay(ELECTRO-HARMONIX - Echo 1) a po vypnutí mi to trochu vyžírá signál.
Je to drobný, ale stejně mi to vadí. Když jsem měl G-Majora ve spojení s marshallem a kanály jsme přepínal přes midi, tak jsem jel neustále přes smyčku a člověk si trošku zvyk, že ten zvuk je malinko jinej, ale stejně se s tim špatně vyrovnáváš
- citizen.one