Kabel: úhlový jack - úhlový jack
Pravidla fóra
Kabel: úhlový jack - úhlový jack
Zdarec, nevíte jestli se něco takovýho dělá? Nikde jsem to neviděl, jenom propojky k efektům, mě by se ale hodil 6m kabel úhlový - úhlový. Je to hlavně kvůli místu v pedalboardu. Kdyžtak si to vyrobím asi.
Re: Kabel: úhlový jack - úhlový jack
Smrčka.cerfotoc píše:Zdarec, nevíte jestli se něco takovýho dělá? Nikde jsem to neviděl, jenom propojky k efektům, mě by se ale hodil 6m kabel úhlový - úhlový. Je to hlavně kvůli místu v pedalboardu. Kdyžtak si to vyrobím asi.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Lomeny kabely Cordial prodava napr. Thomann, mohl by je k nam nekdo vozit (muzikant.cz tusim ma nejaky sortiment od Thomanna a mam pocit ,ze jsem videl firmu, ktera se primo zabyva dovozem od Thomanna). Ale mely by jit sehnat i jine znacky, jen to neni tak bezny sortiment. Napajet si ho sam je samozrejme ekonomictejsi reseni, pokud clovek ma pajku a umi s ni 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
taky si říkámcerfotoc píše:Jojo, pajku mam, umim s ni:) mozna to zkusim
Jinak zijtra vecer vyrazim k thomannovi(virtualne:D) a kouknu na to. Oni tam tech kabelu maj strasne moc a uz sem nato unavenej.
Spis me prave udivuje ze to neni bezny zbozi, to jeste nikdo nepotreboval v cesku takovejto kabel?:D