Kabel: úhlový jack - úhlový jack

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Kabel: úhlový jack - úhlový jack

Příspěvek od cerfotoc »

Zdarec, nevíte jestli se něco takovýho dělá? Nikde jsem to neviděl, jenom propojky k efektům, mě by se ale hodil 6m kabel úhlový - úhlový. Je to hlavně kvůli místu v pedalboardu. Kdyžtak si to vyrobím asi.
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
afektband

Re: Kabel: úhlový jack - úhlový jack

Příspěvek od afektband »

cerfotoc píše:Zdarec, nevíte jestli se něco takovýho dělá? Nikde jsem to neviděl, jenom propojky k efektům, mě by se ale hodil 6m kabel úhlový - úhlový. Je to hlavně kvůli místu v pedalboardu. Kdyžtak si to vyrobím asi.
Smrčka.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
ondies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondies »

myslím že tímhle otravovat Smrčku je v celku zbytečný...
takovej kabel (lomenej - lomenej) jsem teda neviděl, ale když normálně koupíš lomenej-rovnej, tak ten rovnej odpájíš a připájíš novej lomenej Jack, kterej pořídíš v každejch hudebninách nebo elektru za pár grošů :-)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Lomeny kabely Cordial prodava napr. Thomann, mohl by je k nam nekdo vozit (muzikant.cz tusim ma nejaky sortiment od Thomanna a mam pocit ,ze jsem videl firmu, ktera se primo zabyva dovozem od Thomanna). Ale mely by jit sehnat i jine znacky, jen to neni tak bezny sortiment. Napajet si ho sam je samozrejme ekonomictejsi reseni, pokud clovek ma pajku a umi s ni ;)
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

Jojo, pajku mam, umim s ni:) mozna to zkusim

Jinak zijtra vecer vyrazim k thomannovi(virtualne:D) a kouknu na to. Oni tam tech kabelu maj strasne moc a uz sem nato unavenej.

Spis me prave udivuje ze to neni bezny zbozi, to jeste nikdo nepotreboval v cesku takovejto kabel?:D
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
ondies
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondies »

cerfotoc píše:Jojo, pajku mam, umim s ni:) mozna to zkusim

Jinak zijtra vecer vyrazim k thomannovi(virtualne:D) a kouknu na to. Oni tam tech kabelu maj strasne moc a uz sem nato unavenej.

Spis me prave udivuje ze to neni bezny zbozi, to jeste nikdo nepotreboval v cesku takovejto kabel?:D
taky si říkám :D... asi většina výrobců vymejšlí tyhle kabely jen na připojení kytary k zesilovači, kde je rovnej jack lepší, ale nemyslí na pedalboardy... :?
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Mám dva - oba od pana Smrčky. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“