SGčko kolem 6-7 tis.

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

SGčko kolem 6-7 tis.

Příspěvek od brazdil.radek »

Zdarec, oblibil sem si kytary typu SG, ale nmevim po cem presne sahnout... investoval bych tak 6-7 tis., mozna trochu vic... casem treba vymena snimacu... libila se mi treba od firmy Bach, ale netusim, co od toho muzu ocekavat... diky
frytol

Příspěvek od frytol »

Tak dle mého názoru Bachem nic nezkazíš :), ale jestli chceš investovat 6-7 tisíc kouknul bych se třeba po ESP-LTD mají tam slušný kytary:)
dlabajíč

Příspěvek od dlabajíč »

Podle mně Bach, nebo Focus, ale spíš Focus. Za ty prachy Bachy nemají nic moc snímače, ale fokusku už koupíž nějakou vyšší řadu s alnicama.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Banhof

Příspěvek od Banhof »

Taky bych si vybral SG od Esp-Ltd, Fokus určitě ne, mám s nim špatné zkušenosti (mechaniky křivě našroubované, hlavičky šroubů zešikma, kobylka t-o-matic křivá, musel jsem obracet kameny, abych kytaru seřídil na 12 pražci, materiál pražců katastrofální...) a s Bachy nemám žádné zkušenosti. Ale myslím si, že ESP-Ltd bude mít kvalitní výstupní kontrolu, jelikož je to zavedená značka.
Ale je to jenom můj názor, nikomu jej nenutím :oops:
Mjkl
last.fm: Mjkl666
Bandzone: Mjkl666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mjkl »

jestli myslíte vipery tak to nejsou SGečka....
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Co Vintage?
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
zepp

Příspěvek od zepp »

Doporučuji Vintage.
Kopie Ibanez RG-handmade, Vintage LP V100TSB, Vintage VS6 SG GH, ADA MP1 Classic, Fender G-DEC Junior
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wraith »

a co Epiphone SG400? sám mam a myslim že pokud ti nebude vadit přepadávání a vyměníš krkovej snímač tak je to taky ok :)
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Přepadávají všechny levné sgéčka, nejenom Epiphony. A hrál jsem na Bachy, Fokusy a moc mně nepřesvědčily...
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

s ti mensouhlasim
to prvni neni sg a to druhy je G400 s akorat lepsima snimacema, jestli jsem to spravne pochopil, a v takovym pripade je asi lepsi vybrat si jaky clovek chce...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

Asanoth píše:s ti mensouhlasim
to prvni neni sg a to druhy je G400 s akorat lepsima snimacema, jestli jsem to spravne pochopil, a v takovym pripade je asi lepsi vybrat si jaky clovek chce...
a co to teda je?
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
Milanomafiano

Epiphone G-400

Příspěvek od Milanomafiano »

Pred 2 tydny mi z Nemecka prisla krasna Epi G-400 Cherry. Zpracovani pekny, zvuk asi prumerny, mam spatny kombo, takze to tezko muzu poznat.

Klasicky se prevazovala na hlavu, ale celkem dost, rikal jsem si ze to bude horsi si na to zvyknout. Predtim jsem mel neznackovou LP (Jack & Danny, kterou jsem musel kvuli praskline na krku reklamovat).

Po dvou dnech jsem objevil dve 1 cm dlouhe mikropraskliny v laku v oblasti prechodu krk - hlava. Snad mam smulu jen ja, ale asi i Epiphone bude hodne kus od kusu.

Vracim do obchodu a mezitim jsem poridil LP od BaCh primo u nich ve vyrobe, tak doufa, ze tady bude vse O.K.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“