Kombo na rock az metal do 10 500 Kc :)

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...

Který ?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

marek lodz

Kombo na rock az metal do 10 500 Kc :)

Příspěvek od marek lodz »

Zdravim kluci chci si ted konecne po dlouhy dobe planu vseho moznyho poridit kombo na tvrdsi styl a planuju Kustom Defender, Peavey Valveking nebo Crate V50. K Defendru a Crate bych jeste poridil nejaky overdrive. Hrál sem jedině na Valveking bohuzel ale neni na to cas tak poradte nemam nejak vyhrazený vylozene oblibeny zvuk ,ale nejblizsi je mi british high gain a v tom pro me neni valve king uspokojivy ,ale taky se mi jeho zvuk libi a jak sou na tom ty ostatni ? Prispejte svym nazorem ktery by ste si vybrali vy a kdyztak este proc. Diky vsem
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

pokud chces koupit krabicku, tak kup Crate V18 212. ta 33 uz stoji dvanact, ale 18 by mela hrat uplne stejne a podle me ma lepsi zvuk jak 50tka. jinak, neco podobnyho jsem nedavno resil tady:
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.ph ... sc&start=0
jsou tam moje dojmy ohledne komb v tyhle cenovy kategorii
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

ja budu kupovat vk112, ale je fakt ze mam krabku..
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

McKozias píše:ja budu kupovat vk112, ale je fakt ze mam krabku..

tak to je zbytecny bud jedno nebo druhy, ne? :)
nezda se mi, ze by VK mel nejak uchvatnej cistej zvuk(ale ja jsem anglican, ze... ;) ), ale tak kazdemu dle jeho gusta... ;)

Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Asanoth píše:
McKozias píše:ja budu kupovat vk112, ale je fakt ze mam krabku..

tak to je zbytecny bud jedno nebo druhy, ne? :)
nezda se mi, ze by VK mel nejak uchvatnej cistej zvuk(ale ja jsem anglican, ze... ;) ), ale tak kazdemu dle jeho gusta... ;)
mam efekt, tim sem myslel tu krabku..ale nemam pres co hrat no a ta lampase mi docela libi za ty penize
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

dyt ja te pochopil, a pokousim se ti prezentovat svuj nazor, ze pokud kupujes VK na cistej zvuk, tak to neni moc vyhra, oproti Cratum....

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Asanoth píše:dyt ja te pochopil, a pokousim se ti prezentovat svuj nazor, ze pokud kupujes VK na cistej zvuk, tak to neni moc vyhra, oproti Cratum....
jo takhle..no, ja ten brouzdal net a tez sem se docetl ze vk je spis zkresleny nez cisty..ja hral ja vk 212, ale nemel sem to moc s cim porovnat.jinac hraju na docela dost podladenou kytaru a mam rad takovy ten dirty zvuk(hold korni no..)tak nvm jestli by me ten clean mel tak trapit, na tom vk 212 se mi docela libil, ale toho crata bych chtel tez zkusit
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jo a dik za postreh, neco na tom bude
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

Ja jsem na 95% rozhodnuty pro toho VK 112, za ty prachy je to parádní lampa, akorát pravda kolego, jestli to využijem :D
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

wenca93 píše:Ja jsem na 95% rozhodnuty pro toho VK 112, za ty prachy je to parádní lampa, akorát pravda kolego, jestli to využijem :D
jn:D
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

wenca93 píše:Ja jsem na 95% rozhodnuty pro toho VK 112, za ty prachy je to parádní lampa, akorát pravda kolego, jestli to využijem :D
Doufám , že nemáš sousedy :-D
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Nuker píše:
Doufám , že nemáš sousedy :-D
o sousedy nejde, spis o to, jestli to vytavime vte nasi improvizovane zkusebne aniz bysme prisli o sluch
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

tavit nemusis, hraje to vcelku pekne i nevytaveny(ted jen doufam, ze nepride maples :) )

Kawai ES-8

Nashville NW-20C
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

Asanoth píše:tavit nemusis, hraje to vcelku pekne i nevytaveny(ted jen doufam, ze nepride maples :) )
a myslis vk nebo ten crate?
afektband

Příspěvek od afektband »

McKozias píše:
Asanoth píše:tavit nemusis, hraje to vcelku pekne i nevytaveny(ted jen doufam, ze nepride maples :) )
a myslis vk nebo ten crate?
Záleží co je to za třídu, jestli A, nebo AB. AB vetšinou hraje pěkně i při "nižších" hlasitostech, ale nižších v úvozovkách znamená, že bych to stejně doma ani nezapínal, je to pořád hodně nahlas nadoma. Na hlavě VK se to dá poslouchat až tak na deseti hodinách, jinak je to uplně debikní zvuk.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

afektband píše:ale nižších v úvozovkách znamená, že bych to stejně doma ani nezapínal, je to pořád hodně nahlas nadoma. Na hlavě VK se to dá poslouchat až tak na deseti hodinách, jinak je to uplně debikní zvuk.
Defender je na tom dost podobne, pri nizsich hlasitostech je ten zvuk mizernej, jak se dostane Voume a Master na polovinu a vic, tak to zacne bejt dobry. Ve zkusebne hraju oboje tak na 60% (crunch doprovod, na zkreslena sola nakopavam krabickama).
Naposledy upravil(a) Abu dne 23.02.2009 17:35, celkem upraveno 1 x.
Hraju výhradně na šrot.
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

To mi chceš říct, že to VK chceš mít na doma? :shock: jestli jo tak seš dobrej blázen

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jo.nejradsi bych si to pucil domu abych si to zkusil jestli to je na takovou hlasitost poslouchatelne v te "zkusebne",ale to mi tezko nekdo pujci.jinac jenom ciste na doma to neni, budou tam i bici a basa, tak at to vklidu prerve, jinac jenom na doma bych si tohle urco nekupoval
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

toš to potom jo, ale na domácí hraní by to bylo fakt zbytečně zabité.

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

romcx75 píše:toš to potom jo, ale na domácí hraní by to bylo fakt zbytečně zabité.
ne tj to je jasny..me osobne na domaci hrani staci repra od kompu a efekt..
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“