Emg 81 a85, rada

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
arnytomas

Emg 81 a85, rada

Příspěvek od arnytomas »

zdravím,mělbych na vás prosbu a to poradit ohledně snímaču emg .koupil jsem na inzerát sadu Zakk Emg 81,85,dal je na kytaru,bokužel poťáky 25KOhm co byli u toho už byly používané a nic moc,nechal jsem tam co byli v Ibaneze puvodní 500KOhm.Ptám se ohledně zvuku,myslel jsem že to bude větší síla.Nevím jestli to není těma potenciometrama,ale používám jen volume a to buď naplno nebo nic.Jinak 81 mám u kobyly a 85 u krku,někde jsem vyčetl že nejlíp hrajou spolu ale mě se to jakoby zahltí basama a potom mi nejde ani pořádně pískat(myslím tím alikvoty).Prosím o radu.Hraju na celolampu Rockwell 120W.P.Vladyka co mi ji dělal,mám od něho i boxy kde jsou Vintage 30,jemu to hrálo na kytaru za 2000(měl tam teda DiMarzio)o dost lím než mě.Nevím čím to muže bejt.Na tenhle vercajk to přece musí hrát dobře!!Hraju trash a druhý kytarista má hybryda Laney a to zkreslení má podle mě lepší,ale možná nejsem zvyklej na lampu.Už budu končit,díky moc za přízpěvky a pokud jsem někoho svými dotazy už stačil urazit tak předem sorry,čágo elwis.
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

na EMG jsou hodně lidí natěšený a pak zjistěj, že to nic až zase tak extra neni. a pak jsou zklamaný. párkrát se to tu už řešilo.
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

ja myslim, ze to je tema potakama, protoze a kativni snimace jsou pokud vim jiny...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

kdyz jsou na max - nulovy odpor, tak to je jedno, jake tam jsou :wink: ale jinak tam patri 10x mensi hodnoty nez k pasivum
jinak ta 85 je fakt prebasovana a malo kresli, takze v podstate "nepiska"
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Problém taky může být v kvalitě "kabeláže" mezi snímači, poty, baterkou. Máš kvalitní baterku? Kvalitní kabel k aparátu? Kvalitní silovej kabel? Máš snímače dost blízko strunám (ne zas moc)?

Jinak tam hod potáky, co tam mají být...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
arnytomas

Příspěvek od arnytomas »

díky lidičky,zatím
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“