Kombo na rock az metal do 10 500 Kc :)
Pravidla fóra
-
marek lodz
-
marek lodz
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bohuzel nevim, nehraju zadny brutalni zkresleni ani nepodladuju. Basu ma to kombo dostatek (na EQ nejdu s basama pres 40%) a prijdou mi pekne pevne a konkretni, pri zkresleni a hlasitosti co pouzivam. Samozrejme se zavrenou bednou 2x12 nebo 4x12 se to srovnat neda.marek lodz píše:A chci se jeste zeptat myslite ze by zvladnul defender podladeni o ton a zachoval si konretnost a to i s boostem jako je treba sd 1 ?
Hraju výhradně na šrot.
-
marek lodz
Dostal sem takovej nápad ,šli by vyměnit lampy ve valve kingu místo 6L6 za EL 34 podle mě by to mohlo slušně změnit zvuk pokud by se to povedlo a měli by sme tu téměr novej aparát
Co vy na to ? Šlo by to ?
Naposledy upravil(a) marek lodz dne 26.02.2009 15:37, celkem upraveno 2 x.
ZprávněMcKozias píše:ne tj to je jasny..me osobne na domaci hrani staci repra od kompu a efekt..romcx75 píše:toš to potom jo, ale na domácí hraní by to bylo fakt zbytečně zabité.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jj, jak sem uz napsal, toho vk nebo crate(este musim odskouset) kupim abych mohl hrat s grupou..musim prervat kytaru basu a biciNuker píše:ZprávněMcKozias píše:ne tj to je jasny..me osobne na domaci hrani staci repra od kompu a efekt..romcx75 píše:toš to potom jo, ale na domácí hraní by to bylo fakt zbytečně zabité.Guitar rig či podobný hovadinky jsou na doma ideal , dyt ja se zabijim tim malym cratem , pokud nejsi masochysta tak VK na doma ee.
- wade of filcide
Valveking nemá nastavitelnej bias. Takže by někdo ten aparát musel upravit.marek lodz píše:Dostal sem takovej nápad ,šli by vyměnit lampy ve valve kingu místo 6L6 za EL 34 podle mě by to mohlo slušně změnit zvuk pokud by se to povedlo a měli by sme tu téměr novej aparátCo vy na to ? Šlo by to ?
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
no, v manualu je o nastavovani biasu nemalo radek(mluvim o 33), takze by to asi nastavitelny mit mel...Nero píše:Mám dojem že těžko...marek lodz píše:A to crate má nastavitelnej ?
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
http://www.youtube.com/watch?v=Q-z_qNNcVz8McKozias píše:videl sem:Dwade of filcide píše:crate v 50 , podle mě je to hodně dobré ! . a na youtube je video jak borec hraje příde druhej borec kombo zahodí 3 metry na podlahu sebere znovu ho zapojí a první borec mydlí dál
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Kdekoli na webu se ale dá dočíst, ře Crate V50 má "fixed bias". Mimo jiné i zde http://www.crateamps.com/products/pindex.php?prodID=7Asanoth píše:no, v manualu je o nastavovani biasu nemalo radek(mluvim o 33), takze by to asi nastavitelny mit mel...Nero píše:Mám dojem že těžko...marek lodz píše:A to crate má nastavitelnej ?
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Takže takto. Vybíral jsem před časem z cenových důvodů právě tyhle aparátíky.... hrál jsem na všechny. Na kustoma zapomeň. Je to kombíčko vhodné spíš na clasic rock, nějaký bluesík, a vintage zvuk.Pak bych ti ho vřele doporučil.. Potřeboval bys nějaké slušné nakopávadlo navíc a i tak to není moc ideál... Navíc jak už bylo v několika topicích kustom smrdí!!!! a ty materiály jsou asi toxické....A nemá oddělené korekce.
Crate v 50 není zlé pokud to zase něčím nakopneš, ale nevýhodou je, že nemáš oddělené korekce pro kanály, což je značně na p..u, protože občas tě to bude pěkně sr..t jako mně. Valveking je jasná volba. Leze z toho krásnej metal navíc tam máš různé switche a ta škála zvuků je obrovská a kombíčko hraj jako divé. Nicméně marshallovský zvůk z toho neleze. Má to svůj vlastní ale krásný. Musím doporučit.
Apec: Jet city JCA 50+ 1*12 Engl homemade box (1* cellestion vintage 30),
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
Kytara: Pořízka Stratocaster SSS
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Musim se pripojit se zkusenosti z praxe. Ve ctvrtek jsem ho mel poprve na koncerte a pri vetsich hlasitostech to uz s tema basama neni tak ruzove jako ve zkusebne. Presne jak pise "dlabijec", na rock+blues co hraju ja je to super, ale na metal asi ne. Ona uz velikost (spis malost) vystupniho trafa napovida, jak to s tema hlubokejma basama pri vetsich hlasitostech bude...dlabajíč píše: Na kustoma zapomeň. Je to kombíčko vhodné spíš na clasic rock, nějaký bluesík, a vintage zvuk.Pak bych ti ho vřele doporučil..
BTW. - ten muj nesmrdi, FAKT !
A korekce ma logicky jen jedny, protoze to je jednokanal
Hraju výhradně na šrot.
-
marek lodz
Tak díky za všechny rady a příspěvky. Asi sem se rozhod pro valvekinga definitivně ,ale mě strašně lákaj El 34
škoda no. Dyžtak neznáte někoho kdo by ho upravil z okolí Kolína ? Stačí mi odkaz jestli je tady o tom někde téma. A nebo jestli mi někdo znalejší přelouská tohle do jednoduchý podoby český http://music-electronics-forum.com/show ... php?t=5309 díky
upravil?
tak pokud by to nebyl nejakej charitativni dobrodinec, tak si kup V33 a casem dokup nejakej overdrive, vyjde ti to stejne. Zkresleni na V33 je s presence docela pouzitelny...
tak pokud by to nebyl nejakej charitativni dobrodinec, tak si kup V33 a casem dokup nejakej overdrive, vyjde ti to stejne. Zkresleni na V33 je s presence docela pouzitelny...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C