Náhrátí z mixu
Pravidla fóra
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Náhrátí z mixu
Zdarec, chceme si s kapelou nahrát nějaký skladby, do studia se nám nechce, nemáme peníze a zatím to ani není pořádně potřeba... spíš potřebujeme poradit, jak nahrát písničky v poslouchatelné kvalitě (aby byly lepší než nahrávání z mobilu
), nechceme to nahrávat po jednom ale asi všichni naráz... máme celkem dobrý powermix tesla (starší ae parádní), dalo by se nějakým stylem nahrát výstup z celýho mixu? ...myslím že tam je nějaký výstu monitorování bo co... co nejlevnější nápady prosím...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
chce to spoustu mikráků... každej aparát... na bicí minimálně (opravdu nouze) 3. zpěv určitě zvlášť...
podle mne by bylodla investice:
-zvuková karta
-kondenzátorovej mikrofón (nad bicíma pochytá činey a dodatečně pak zpěvy)
ovšem za úpředpokladu, že máte dost dynamickejch mikráků (ještě by to chtělo kopákovej speciálně a na basu taky nezpěvový)
NAHRÁVAT ALE VŠE NAJEDNOU VYJDE DRÁŽ, NEŽ PO STOPÁCH!!!!
Ještě nabídnu njkrajnější řešení..... ty kondenzátory dva. zvukovkudát každý a jiný konec místnosti a nahrát hudbu jen stereo vše naráz. Mám s tím zkušenosti a je to nejlepší výsledek s minimálí námahou. zpěvy pak nahrát zvlášť;)
podle mne by bylodla investice:
-zvuková karta
-kondenzátorovej mikrofón (nad bicíma pochytá činey a dodatečně pak zpěvy)
ovšem za úpředpokladu, že máte dost dynamickejch mikráků (ještě by to chtělo kopákovej speciálně a na basu taky nezpěvový)
NAHRÁVAT ALE VŠE NAJEDNOU VYJDE DRÁŽ, NEŽ PO STOPÁCH!!!!
Ještě nabídnu njkrajnější řešení..... ty kondenzátory dva. zvukovkudát každý a jiný konec místnosti a nahrát hudbu jen stereo vše naráz. Mám s tím zkušenosti a je to nejlepší výsledek s minimálí námahou. zpěvy pak nahrát zvlášť;)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.