Náhrátí z mixu

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
brazdil.radek
Kontaktovat uživatele:

Náhrátí z mixu

Příspěvek od brazdil.radek »

Zdarec, chceme si s kapelou nahrát nějaký skladby, do studia se nám nechce, nemáme peníze a zatím to ani není pořádně potřeba... spíš potřebujeme poradit, jak nahrát písničky v poslouchatelné kvalitě (aby byly lepší než nahrávání z mobilu :lol: ), nechceme to nahrávat po jednom ale asi všichni naráz... máme celkem dobrý powermix tesla (starší ae parádní), dalo by se nějakým stylem nahrát výstup z celýho mixu? ...myslím že tam je nějaký výstu monitorování bo co... co nejlevnější nápady prosím...
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

tak jestli máš u toho mixu výstup tak z toho to potáhneš do vstupu u počítače, tady je hodně důležitá zvukovka, s integrovanou levnou zvukovkou neuděláš skoro nic....a pak už jenom nahrát v nějakým programu - Cubase, Audacity atd.

Jinak doporučuju nahrávat po stoopách....
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

chce to spoustu mikráků... každej aparát... na bicí minimálně (opravdu nouze) 3. zpěv určitě zvlášť...

podle mne by bylodla investice:

-zvuková karta
-kondenzátorovej mikrofón (nad bicíma pochytá činey a dodatečně pak zpěvy)

ovšem za úpředpokladu, že máte dost dynamickejch mikráků (ještě by to chtělo kopákovej speciálně a na basu taky nezpěvový)

NAHRÁVAT ALE VŠE NAJEDNOU VYJDE DRÁŽ, NEŽ PO STOPÁCH!!!!

Ještě nabídnu njkrajnější řešení..... ty kondenzátory dva. zvukovkudát každý a jiný konec místnosti a nahrát hudbu jen stereo vše naráz. Mám s tím zkušenosti a je to nejlepší výsledek s minimálí námahou. zpěvy pak nahrát zvlášť;)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“