Spaliss:
Pár let jsem spoluvlastnila firmu na světla a zvuk, tak třeba i něco o tý technice vědět budu
Samozřejmě neznám současnou konkurenci těch komponent, co si napsat a tudíž neřeším cenové záležitosti (jestli třeba nejsou nějaké stejné ekvivalentní produkty levnější) ale jen a jen technické řešení a parametry.
Co se týče výkonu beden versus toho prostoru, tak to mi přijde v pohodě i včetně toho, že "narvaný" sál dost energie zvuku pohltí. Dokonce by se tím v rámci toho sálu dala zvučit nejen reprodukovaná muzika, a to je náročnější na výkon
Co se týče koncepce aparátu, tak jsem spíš pro řešení pasivních boxů a zesilovačů s crossoverem v centrálním racku někde u podia, ale je to spíš alternativní řešení a každé má své klady a zápory.
taky bych zvažovala ty subwoofery. Diskotéka je hlavně o dunivých basech a kdyby v nabídce firmy byl nějaký s 18" reprákem, bylo by to ještě větší maso!!! takový velký subbasový box, napevno zastavěný do zdi, to by byl přímo ideál...!!
Víc už k tomu nevím co říct....

Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "