názory, feedback, kritika, rychle
Apis Ante Portas!/The Event Horizon
Jestli chces delat nejakou recesistickou muziku, tak proc ne...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
To taky, ale ono se to ani z principu nehodi na logo, spis mi to prijde jako navrh na tricko. Jako logo bych si predstavil nejakou vceli hlavu a v ni napis Apis Ante Portas anebo neco podobnyho, ale ne takovejhle obrazek s napisem 
Spis mi to prijde jako nejaky kresleny vtip
Spis mi to prijde jako nejaky kresleny vtip
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Jako toto logo urcite ne, to chce spise jednoduchy symbol, cim mene slozitosti tim lepe. To ze neni barevne neni vubec na skodu ale chce to zjednodusit. Lidi nesnasi u vos zihadlo, nebo naopak je fascinuje jeji hlava. Takhle bych uvazoval a to co symbolizuje vosu a potazmo Darka bych se snazil vkloubit do par tahu.
Co se te vlastni tvorby lidi, tak si myslim, ze pokud nejde o extremni 4 sekundovou zbytecnost, tak je to predevsim o vyvoji, at uz v Cubase nebo v hraci. Kdyby Dark, dejme tomu po 2-3 letech, delal porad to stejne, tak asi nebude neco v poradku u Darka. Uvidite, ze za rok, to bude zcela jiste neco jineho...(doufame v to)
Takze, byt to neni muj salek kavy, co Dark tvori, tak mou podporu za jeho snahu jiste ma.
Co se te vlastni tvorby lidi, tak si myslim, ze pokud nejde o extremni 4 sekundovou zbytecnost, tak je to predevsim o vyvoji, at uz v Cubase nebo v hraci. Kdyby Dark, dejme tomu po 2-3 letech, delal porad to stejne, tak asi nebude neco v poradku u Darka. Uvidite, ze za rok, to bude zcela jiste neco jineho...(doufame v to)
Takze, byt to neni muj salek kavy, co Dark tvori, tak mou podporu za jeho snahu jiste ma.
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
1. je to včela a ne vosa
2. ono to vlastně mělo být zároveň použité v budoucnu na trika na přání
takže já jsem s tím spokojený
Wikxzene - hehe, no, za rok sjem zvědavej
uvidíme jak se to bude
vyvíjet
edit: Lichu, ručně to kreslil kamarád, já přednesl návrh a průběžně jsme to probírali
2. ono to vlastně mělo být zároveň použité v budoucnu na trika na přání
Wikxzene - hehe, no, za rok sjem zvědavej
vyvíjet
edit: Lichu, ručně to kreslil kamarád, já přednesl návrh a průběžně jsme to probírali
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
měl by sis najít někoho kdo umí víc kreslit, nebo mít lepší nápad... tohle fakt nevypadá moc profi... přesně jak tu někdo řekl - recese možná... připadá mi to jako byli ty trika s malovaným Pivrncem... jenom tou linkou...Dark Axel píše: ručně to kreslil kamarád, já přednesl návrh a průběžně jsme to probírali
Hele udělat to barevně a převést to do profi grafiky - tzn. ten tvar vosy zachovat, ale udělat profesionální odlesky, jemné chloupky a všechny detaily jako by to byla reálná včela... prostě jako by to byl 3D obrázek - tak by to byl dost solidní obal na album řekl bych
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
To byla ta chyba, pokud tedy z toho nechces mit recesi, jak jsem uz rekl. Na druhou stranu Porcupine Tree taky v podstate zacinali jako recesisticky projekt 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ano, takhle to vetsinou rikaji namysleni idioti bez kapky sebeuvedomeni
jestli se touto cestou chces vydat, pozdravuj Malmsteena, az ho potkas 
Mimochodem, jestli nechces nic slyset, tak nepis "nazory, feedback, kritika, rychle!" a podobny ptakoviny
Mimochodem, jestli nechces nic slyset, tak nepis "nazory, feedback, kritika, rychle!" a podobny ptakoviny
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Ale noták
Buckethead je taky srandista co chodí v masce, říká že bydlí v kurníku a na videích mává gumovou maskou na ruce a dělá si z něj někdo srandu? je to Axelův idol, takže počkejte, Axel začne trénovat psychedelické shredy a melodie a bude
Jinak mě napadlo ten nápis v aktuálním logu dát třeba jako půl-oblouk nad tu včelu nebo tak něco, to by myslím hodně pročistilo ten obrázek a včela by víc vynikla.
Jinak mě napadlo ten nápis v aktuálním logu dát třeba jako půl-oblouk nad tu včelu nebo tak něco, to by myslím hodně pročistilo ten obrázek a včela by víc vynikla.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem