Apis Ante Portas!/The Event Horizon

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Bylo přidáno do fotek oficiální logo kapely :-)

názory, feedback, kritika, rychle :-)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jestli chces delat nejakou recesistickou muziku, tak proc ne...
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ani ne, hodlám dělat takovou muziku jakou dělám :D proč? nepřijde ti to "důstojné"?
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To taky, ale ono se to ani z principu nehodi na logo, spis mi to prijde jako navrh na tricko. Jako logo bych si predstavil nejakou vceli hlavu a v ni napis Apis Ante Portas anebo neco podobnyho, ale ne takovejhle obrazek s napisem :)

Spis mi to prijde jako nejaky kresleny vtip ;)
Somnus Aeternus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Logo mi příjde vklidu, konečně název kapely dává smysl :) A nedůstojné? Ale notak, zas to tak nežerte, nejde o život. :P
Za mě good. Tos kreslil ty, Darku? Včela je hustá :D
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Vole já si nemůžu pomoct, ale vždycky mě tu pobaví když jeden tady nahazuje svojí (sory můj názor) nudnou hudbu a druhej ho zjebe za cokoli co udělá, jak kdyby to byla jeho kapela.

Sory, jen mi to přišlo takový...zajímavý :)
wikxzen
Rádce

Příspěvek od wikxzen »

Jako toto logo urcite ne, to chce spise jednoduchy symbol, cim mene slozitosti tim lepe. To ze neni barevne neni vubec na skodu ale chce to zjednodusit. Lidi nesnasi u vos zihadlo, nebo naopak je fascinuje jeji hlava. Takhle bych uvazoval a to co symbolizuje vosu a potazmo Darka bych se snazil vkloubit do par tahu.

Co se te vlastni tvorby lidi, tak si myslim, ze pokud nejde o extremni 4 sekundovou zbytecnost, tak je to predevsim o vyvoji, at uz v Cubase nebo v hraci. Kdyby Dark, dejme tomu po 2-3 letech, delal porad to stejne, tak asi nebude neco v poradku u Darka. Uvidite, ze za rok, to bude zcela jiste neco jineho...(doufame v to)

Takze, byt to neni muj salek kavy, co Dark tvori, tak mou podporu za jeho snahu jiste ma.
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Ehm to logo je fakt divný. Hlavně ta vosa je strašně složitá. Vzhledem k jednoduchosti těch dveří. A to logo to ještě "znepřehledňuje"...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

1. je to včela a ne vosa

2. ono to vlastně mělo být zároveň použité v budoucnu na trika na přání :-) takže já jsem s tím spokojený

Wikxzene - hehe, no, za rok sjem zvědavej :D uvidíme jak se to bude
vyvíjet

edit: Lichu, ručně to kreslil kamarád, já přednesl návrh a průběžně jsme to probírali
cenda

Příspěvek od cenda »

Dark Axel píše: ručně to kreslil kamarád, já přednesl návrh a průběžně jsme to probírali
měl by sis najít někoho kdo umí víc kreslit, nebo mít lepší nápad... tohle fakt nevypadá moc profi... přesně jak tu někdo řekl - recese možná... připadá mi to jako byli ty trika s malovaným Pivrncem... jenom tou linkou...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

ono tohle je vyloženě umělecký záměr :wink: on kreslí nejlépe z lidí co zná, ejho styl obdivuju, už dávno jsem si říkal, ež jestli od někoho někdy budu něco chtít nakreslit, tak od něj

ne každému se to samozřejmě musí líbit
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

Tyjo konečně mi došlo co znamená " Apis ante portas" :lol: :lol:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
Mastr

Příspěvek od Mastr »

Hele udělat to barevně a převést to do profi grafiky - tzn. ten tvar vosy zachovat, ale udělat profesionální odlesky, jemné chloupky a všechny detaily jako by to byla reálná včela... prostě jako by to byl 3D obrázek - tak by to byl dost solidní obal na album řekl bych
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshard Kdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Mně napadlo ještě udělat takový kousek včelí hlavy čouhající přes nějakou obrovskou bránu... Uplně to vidím v hlavě, ale asi to nedokážu popsat :D
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Giof píše:Mně napadlo ještě udělat takový kousek včelí hlavy čouhající přes nějakou obrovskou bránu... Uplně to vidím v hlavě, ale asi to nedokážu popsat :D
to byl původní koncept, ale pak jsem se to rozhodl pojmout trochu jinak :-) hodit tam více humoru
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

To byla ta chyba, pokud tedy z toho nechces mit recesi, jak jsem uz rekl. Na druhou stranu Porcupine Tree taky v podstate zacinali jako recesisticky projekt :-)
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

já už fakt nevím co s váma... příště nic nebude :P umělecký záměr je umělecký záměr, chtěl sjem to tak, je to tak, hotovo nazdar, jak by řekl náš dějepisář :-)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ano, takhle to vetsinou rikaji namysleni idioti bez kapky sebeuvedomeni :wink: jestli se touto cestou chces vydat, pozdravuj Malmsteena, az ho potkas :D

Mimochodem, jestli nechces nic slyset, tak nepis "nazory, feedback, kritika, rychle!" a podobny ptakoviny :)
Somnus Aeternus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Ale noták :P Buckethead je taky srandista co chodí v masce, říká že bydlí v kurníku a na videích mává gumovou maskou na ruce a dělá si z něj někdo srandu? je to Axelův idol, takže počkejte, Axel začne trénovat psychedelické shredy a melodie a bude :P

Jinak mě napadlo ten nápis v aktuálním logu dát třeba jako půl-oblouk nad tu včelu nebo tak něco, to by myslím hodně pročistilo ten obrázek a včela by víc vynikla.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Wohma píše:pozdravuj Malmsteena, az ho potkas :D
Lol :D hezky řečeno...
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“