Ahoj, chci si kupovat novou eletrickou kytaru a sem milovníkem značky Jackson. No ale nějak sem na tom blbě s rozpočtem protože sem vrazil peníze do něčeho jinýho tak sem chtěl vědět názor vás odborníků na tuhle kytaru.
Byl bych vám strašně moc vděčný kdybyste mi napsali své názory a jestli ji mám vúbec koupit a kdyžtak mi poraďte kterou kytaru by bylo výhodnější koupit do stejného rozpočtu 7000 Kč. Nemusí to být zrovna kytara značky Jackson ale bych rád kdyby byla ... děkuji
Děkuju za tvůj názor ale chtěl bych abyste mi psali kvůli čemu byste ji nebrali atd .... abyste mi to více ujasnili jestli se vyplatí koupit nebo ne ... a v případě mi poradili jaká by byla výhodnější ... Děkuji za pochopení ...
tak myslím že tento kousek byl vyroben v indonésii. hrál sem na ní ale kvalita oproti japoncům je trošku jinde. měl jsem hodně jacksonů v rukách tak dokážu si myslím posoudit. Nebo brzy se jistě objeví nějaký milovník Cortů a jistě ti nějakou doporučí
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Fakt díky, ještě si počkám až sem napíše více lidí a pak si to pročtu a nějaký kytary vyzkouším a popřípadě zakoupím. Velmi si vašich rad vážím a sem rád že se najdou lidi kteří mi takhle pomáhají
Já opravdu doporučuju splašit na bazaru tu DK2 Jacksona. Už si jí na mý doporučení koupily asi 3 lidi a čtvrtýmu sem prodal tu moji bejvalou a všichni si spokojeně hrajou a slyšel jsem jen slova chvály
Marshall
necross píše:Já opravdu doporučuju splašit na bazaru tu DK2 Jacksona. Už si jí na mý doporučení koupily asi 3 lidi a čtvrtýmu sem prodal tu moji bejvalou a všichni si spokojeně hrajou a slyšel jsem jen slova chvály
A mohl by si mi poslat odkaz někde z obchodu prosím ? Rád bych se na ni podíval.
Díky... jako když říkáš že si ji měl a doporučil i jiným lidem kteří ji chválí tak si ji koupim novou a ne s bazaru ..... jestli teda za ty prachy stojí
no trochu jiný peníze než si udal. Já jsem s ní fakt byl spokojen. Jsem jí tenkrát dones Jurkovičovi na seřízení tak ji zkoukl a povídá že to nepotřebuje. Tak si na ní zahrál a povídá že je to zabijácká kytara. Já doporučuju a fandovi Jacksonu už tuplem.
Marshall
no napsal docela odlišnou cenu ale to nevadí, právě chci nějakou kytaru ktreou mělo několik lidí a vědí že je dobá mají ji ozkoušenou ... nechci se hrnout úplně někam do neznáma fakt dík za to doporučení. Ještě počkám pár dnů jak se tohle téma bude rozvíjet abych měl kdyžtak co s čím porovnat a popřípadě hodím víc peněz na vrch a koupím toho Jakcsona DK2.
No vidím že o této kytaře slyším jen samou chválu tak pro zatím mám jasno ikdyž přesauje můj rozpočet však ještě počkám třeba se tu najdou i jiní líde s dobrými radami.