Apis Ante Portas!/The Event Horizon

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Lichu, to by pak ten obrázek musel vypadat trochu jinak, pod tou včelou by bylo škaredé volné místo - prostě by to bylo rozložené nerovnoměrně. Neboj, přemýšleli jsme nad umístěním nápisu :-)

Wohmo, rozhodně jsem nechtěl slyšet věci ve stylu "k tomu co hraješ se to nehodí" a "kdybys to úplně předělal, mohlo by to být dobrý na něco úplně jinýho" :D poslední dny skoro nespím, možná jsem labilní a napsal bych to normálně jinak ale holt už jsem to napsal takhle. (mimochodem myslím, že zrovna ty bys poslední dobou mohl pochopit co to je přepracovanost, únava a následné změny chování)

každopádně s tím logem jsme si dali nějakou práci aby vypadalo tak jak jsem zamýšlel a líbí se mi to. možná se to bude líbit i někomu dalšímu.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Mně se líbí :) ale hlavně na to tričko .. na to album bych si vážně představoval něco jiného.. ale je to stejně jen a jen na tobě...
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Ona takhle zvláštně ujetě neobvyklá věc je nejlepší prodejní artikl - jednou to bude kultovní jak trička Led Zeppelin, které se objevují ve spoustě filmů. Mam pocit že toto logo není špatný tah hlavně pro jednotlivého umělce.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Giof píše:Mně se líbí :) ale hlavně na to tričko .. na to album bych si vážně představoval něco jiného.. ale je to stejně jen a jen na tobě...
to jsem rád :-) na album to stejně není, protože album produkovat moc nehodlám - připadá mi to trochu nesmyslné jestli mi rozumíš :-)

RB: hehe, jak jsme se učili v hudební výchově - postmoderna je zaměřená za účelem šokovat :D ale primární účel toho loga to není :-) prostě jsem udělal jak jsem cítil
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

Já ti celkem držím palce v tomhle :) někdy se chci totiž taky nějak pokusit zkompletovat ty nahrávky co jsem dělal a udělat z toho album, i když by si to nikdo nekupoval :) byl bych moc rád :)
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Hele Wohma je tvůj brácha nebo si mu vohnul ségru? Já nevim jak jinak si vysvětlit jeho nenávist vůči tvojí tvorbě :)
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

To podle mě není nenávist.. jen se mu snaží poradit.... Jen to dává tak nějak jinak najevo :)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Demilich píše:Ale noták :P Buckethead je taky srandista co chodí v masce, říká že bydlí v kurníku a na videích mává gumovou maskou na ruce a dělá si z něj někdo srandu? je to Axelův idol, takže počkejte, Axel začne trénovat psychedelické shredy a melodie a bude :P
Vzdyt nikdo nerika, ze je to spatne, ale clovek bud musi mit jasno v tom, ze dela recesi - a pak tomu vse prizpusobit, anebo naopak do toho zadny recesisticky prvky netahat. Protoze to, co by u nejake recesisticke kapely mohlo byt dobrym forem je u vazne kapely proste trapas ;)
Proto jsem se taky Darka rovnou ptal, jestli chce delat recesi, sice s lehkou nadsazkou, protoze jsem doufal, ze ne, ale kdyby rekl, ze jo, pak bych rekl, ze jako logo je to dobry. Recesi se totiz zadny meze nekladou, snad jen to, ze nesmi byt vazna (v tom obycejnem slova smyslu). Mne naopak bavi, kdyz nekdo schvalne prekracuje meze, ve kterych se dana tvorba a vse, co k ni patri, pohybuje. Proto jsou mi z jistyho pohledu sympaticky kapely, u kterych je sakra tezky si zapamatovat nazev ( http://www.last.fm/music/Detwiije ), pripadne tak dlouhy nazvy alb, ze na to pomalu ani ID3V2 nestaci ( http://www.last.fm/music/Explosions+in+ ... ve+Forever ), anebo uplny nonsensy (ted me nic nenapada, ale naslo by se). U tech kapel proste vim, ze se neboji veci delat jinak a ono je to mimochodem i dost slyset v te jejich tvorbe.

Jinak s Darkem mame uz davno takovou nepsanou umluvu, ze mu vsecko rikam bez obalu, kdyz se lidi znaji, tak je to jednodussi zpusob komunikace, clovek si muze odpustit vsechny ty slusnostni kraviny, ktery jen zakryvaji pravou podstatu toho, co chce clovek rict.

Dark Axel: Soucitim s tebou, ze jsi prepracovany, ale to preci nic nemeni na tom, jak ti zhodnotim logo :-) Jinak moje pripominky jsem se maximalne snazil oprostit od subjektivna, i kdybys hral cokoli jinyho, tak si zkratka myslim, ze takovejhle slozitej a velkej obrazek neni vhodnej na logo, spis na tricko nebo cover art. Pokud to tedy nemyslis jako nejakou parodii na logo, ale k tomu jsem se uz vyjadroval ;)

zebrak: Ja mam jeho tvorbu naopak rad, ale kdyz mu budu rikat jen "joo, to je moc hezka pisnicka, jen tak dal!", tak se dost mozna zasekne a zustane tam, kde je. A to by byla skoda. Nejsem clovek, kterej by ze slusnosti rikal nejaky prazdny fraze ;-)

EDIT: Jeste me tak napadlo, ze se tady probiraly umelecke kvality provedeni toho loga - mne prijde udelane dobre, pokud hodnotim samotnej obrazek bez souvislosti s kapelou atd.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

Mne se ten napad libi..je to napadity logo s hodne zajimavym ztvarnenim a i na predni strane bookletu by se urcite vyjimalo fajne, akorat bych upravil styl textu (moc k tomu nepasuje) a vyhodil ty dvere s rohozkou - sice to pak prijde o urcitou kapku nadsazky, ke ktery to svadi, ale takhle jako celek mi to prijde prilis komplikovany (moc vjemu,..)..jinak RESTECP! pro Darka;)
Zadny odlesky apod. bych nedelal, pokud neco, tak zvolit spis "komiksovej" hav, at uz co se zvolenych barev tyka atd..
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
vikicek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vikicek »

jonas1: Ty dveře jsou tam docela důležitý bych řek, pokud se to logo má vztahovat k názvu kapely :wink:
Ibanez RG321MH Royal Blue
VOX AD15VT
Planet Waves kabely
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

ty dvere by byly na zadni strane bookletu;)
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Ok, omlouvám se, Wohmo, nějak mi nedošlo že to "bez obalu" vezmeš až takhle natvrdo :D asi si musím zvyknout, že tvoje bez obalu je vážně dost silný :-)

Posuny v tvorbě snad budou, už jen proto, jak pendluju mezi styly které poslouchám, tudíž mám myslím dost slušnou zásobu vlivů, podnětů a inspirace :-)

vy tu furt kutíte s tím albem :D já si myslím, že je docela nesmysl dělat jen nějakou "free kompilaci mp3" a hodit nějakou cenu, zapracovat na bookletu atd a prodávat to zájemcům mi přijde trochu neetické, vzhledem k tomu, že je to amatérský domácí produkt bez jakékoliv produkce, vydavatelství a podobně. maximálně bych na tom rýžoval. Ty trička víceméně za výrobní cenu jsou IMHO něco jiného
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Nesmysl. Kde je podle tebe hranice mezi domaci poloprofi tvorbou a profesionalni tvorbou? Co se tyce zvuku, znam plno alb, ktery maji zvuk horsi nez tvoje nahravky a to nejsou vubec stary. Kazdopadne tady jde predevsim o obsah a ten bude stejnej, kdyz to udelas doma nebo kdyz to nahrajes ve studiu. Kdybys to CD prodaval s cenou do 100Kc, tak by mi to prislo uplne normalni.

A album resime proto, ze (ted uz nastesti nejen podle me) se ten obrazek spis hodi na obal alba ci na tricko nez jako logo kapely.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

je pravda že mě občas překvapuje co se dostane do oběhu k posluchačům

ok, kdyžtak o tom v budoucnu ještě popřemýšlím :-) zatím budu tvořit a uvidí se - není kam spěchat
Shaman

Příspěvek od Shaman »

Kouknul jsem na tvou muziku na bandzone a musim říct že rozhodně líbí. Slušně zahraný, slušně nahraný a nápaditý, a co se mi líbí nejvíc je přístup k muzice jako takový, skladby jsou pěkně barevný a nenudí. Pěkná práce.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Shaman píše:Kouknul jsem na tvou muziku na bandzone a musim říct že rozhodně líbí. Slušně zahraný, slušně nahraný a nápaditý, a co se mi líbí nejvíc je přístup k muzice jako takový, skladby jsou pěkně barevný a nenudí. Pěkná práce.
moc díky, takový názor vždy potěší :-)
Smile

Příspěvek od Smile »

co znamena ten nazev :?: :oops: :oops:
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

SmileCZ píše:co znamena ten nazev :?: :oops: :oops:
včela před vraty. :P
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

doslovněj před branami :) sorry za rýpalský příspěvek..
Smile

Příspěvek od Smile »

haha, dobrej nazev :-D ten obrazek je peknej ale na logo je to vazne moc slozity. ale triko s timhle chci taky :-D
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“