Demilich píše:Ale noták

Buckethead je taky srandista co chodí v masce, říká že bydlí v kurníku a na videích mává gumovou maskou na ruce a dělá si z něj někdo srandu? je to Axelův idol, takže počkejte, Axel začne trénovat psychedelické shredy a melodie a bude
Vzdyt nikdo nerika, ze je to spatne, ale clovek bud musi mit jasno v tom, ze dela recesi - a pak tomu vse prizpusobit, anebo naopak do toho zadny recesisticky prvky netahat. Protoze to, co by u nejake recesisticke kapely mohlo byt dobrym forem je u vazne kapely proste trapas

Proto jsem se taky Darka rovnou ptal, jestli chce delat recesi, sice s lehkou nadsazkou, protoze jsem doufal, ze ne, ale kdyby rekl, ze jo, pak bych rekl, ze jako logo je to dobry. Recesi se totiz zadny meze nekladou, snad jen to, ze nesmi byt vazna (v tom obycejnem slova smyslu). Mne naopak bavi, kdyz nekdo schvalne prekracuje meze, ve kterych se dana tvorba a vse, co k ni patri, pohybuje. Proto jsou mi z jistyho pohledu sympaticky kapely, u kterych je sakra tezky si zapamatovat nazev (
http://www.last.fm/music/Detwiije ), pripadne tak dlouhy nazvy alb, ze na to pomalu ani ID3V2 nestaci (
http://www.last.fm/music/Explosions+in+ ... ve+Forever ), anebo uplny nonsensy (ted me nic nenapada, ale naslo by se). U tech kapel proste vim, ze se neboji veci delat jinak a ono je to mimochodem i dost slyset v te jejich tvorbe.
Jinak s Darkem mame uz davno takovou nepsanou umluvu, ze mu vsecko rikam bez obalu, kdyz se lidi znaji, tak je to jednodussi zpusob komunikace, clovek si muze odpustit vsechny ty slusnostni kraviny, ktery jen zakryvaji pravou podstatu toho, co chce clovek rict.
Dark Axel: Soucitim s tebou, ze jsi prepracovany, ale to preci nic nemeni na tom, jak ti zhodnotim logo

Jinak moje pripominky jsem se maximalne snazil oprostit od subjektivna, i kdybys hral cokoli jinyho, tak si zkratka myslim, ze takovejhle slozitej a velkej obrazek neni vhodnej na logo, spis na tricko nebo cover art. Pokud to tedy nemyslis jako nejakou parodii na logo, ale k tomu jsem se uz vyjadroval
zebrak: Ja mam jeho tvorbu naopak rad, ale kdyz mu budu rikat jen "joo, to je moc hezka pisnicka, jen tak dal!", tak se dost mozna zasekne a zustane tam, kde je. A to by byla skoda. Nejsem clovek, kterej by ze slusnosti rikal nejaky prazdny fraze
EDIT: Jeste me tak napadlo, ze se tady probiraly umelecke kvality provedeni toho loga - mne prijde udelane dobre, pokud hodnotim samotnej obrazek bez souvislosti s kapelou atd.