pokud vim tak samotný knoby jestli myslíš tohle, tak sou na ebay taky a tamto mi za 50 dolarů sevšim zas tak hrozný nepřijde, každá sranda něco stojí, dyť jenom ten kryt nakrku k lespaulu stojí asi 400 a to je to takovej malej krám, tak jestli tohle je fakt kus kovu...
tak potaky by mely mit vsechny +- stejnej konec(mozna se to deli na ty, na ktery se sroubuje a ty, na ktery se nasazuje, ale na to bych nesazel).
navic, pokud nemas push pull, tak za nejakych 30korun muzes koupit novej
no prave myslel, to, ze u me se potaku nasazuji, a prave ten knob, odkaz na ktery poslal vyse kolega, se asi ma sroubovat, tak prave nevim, jestli se da dat sroubovaci knob na "nasazovaci" potak
Mám tady jeden podobnej pickguard z mýho old strata, ale je to uspořádaný na dva Singly, mužu ti ho případně nechat, nebo doupravit, kdyby jsi měl zájem pošli mi SZ
Staci si uriznout kousek podobnyho plechu a lupenkovou pilkou na zelezo to upravit... Ale rekl bych, ze to bude mit vliv na zvuk.
Na druhou stranu Tomas Krulich tim ma pokrytou celou kytaru tusim.
Kirk píše:Staci si uriznout kousek podobnyho plechu a lupenkovou pilkou na zelezo to upravit... Ale rekl bych, ze to bude mit vliv na zvuk.
Na druhou stranu Tomas Krulich tim ma pokrytou celou kytaru tusim.
no mylsim že to normálně na zvuk vliv nemá protože to kov nebejvá...existujou samolepicí folie (tušim že třeba na hudebnim raji je maj) kterejma si můžeš tu kytaru polepit a vypadá tek celá...no ajinak tvoje možnost je si ten plech koupit (prodává se běžně) no a dát si tu trochu práce s rozbruskou a vrtačkou... spíš než zvuku bych se bál váhy ...je to docela tlustý
zajdi si do firmy co laserem dělá z těchhle aluminiových plechů podnožky do aut. dones jim přesný náčrt tvaru jaký chceš (nejlíp pickguard co tam máš) a pokud to nebudou hajzlíci udělají ti to a vlezeš se možná i do 1000 ikdyž řek bych spíš tak 1500-2000
Kytara: Homemade Bonewhite Exp EMG81/60, Macassar Ebony Flying V EMG81/85, Flying V Custom white EMG81/60, LP Custom black (kopie) EMG81/85, Apec: Blackstar S1 100, Blackstar HT, Marshall 4x12 A, Marshall 4x12 B, efekt: Dunlop 95Q, biyang chorus, Dunlop Carbon Copy delay,Behringer harmonist, TC. Polytune mini, http://bandzone.cz/blackshardKdybyste někdo chtěli nějaký upgrade kytary týkající se frézování, vrtání nebo i úprav elektroniky napište sz.