JACKSON JS30RR Rhoads

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
cagO'
Kontaktovat uživatele:

Vecko

Příspěvek od cagO' »

Vidim Aleshi, ze se ti libi Vecka ... Vubec se neboj toho hrani v sede ... Koukni na tohle video jak si to borci davaji :

http://youtube.com/watch?v=fDBsU6pu8TA

A prepadavat na hlavu si myslim, ze by Jackson nemusel ... Uz to prece jen neni kytara nejnizsi kategorie.
GUITAR - LES PAUL - EPIPHONE L100Left Hand HS.
AMP - EPIPHONE - 30W
Strings - D'Addario ( 10 )

Iťs better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not !
Obrázek
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

hele normálně :D už sem jsem byl po těch prnvích příspěvcíh rozhodnutej pro toho corta :D ale najednou si mi vrazil zase brouka do hlavy a zase nevim :D
petrpeter
Odborník

Příspěvek od petrpeter »

Ta Cortka je dobra, mahagonovy telo, silny snimace.... 24. prazcu mozna ani nepotrebujes (pokud nehrajes brutalni sola na druhy oktave, ale takovych skladeb moc neni)... Obecne jsou Cort dobry kytary, ale taky je potreba si umet vybrat lepsi kousek. To ze nekomu v hudebninach nedrzela ladeni neznamena, ze nedrzi ladeni... Treba tam byly spatne namotany struny na kolicich, nebo cerstve natazeny jiny struny, treba ta kytara byla nenaladena a ten co ji zkousel ji teprve naladil - ve vsech pripadech si struny nejakou chvili sedaji, a je treba doladovat... Vsiml jsem si, ze to vzdycky trva tak cca tyden, nez si sednou. Samozrejme se to da uspisit castejsim hranim, a vytahovanim strun... ale to uz odbiham od tematu

A prepadavani na hlavu nema nic spolecnyho s "cenovou kategorii", ale s vahou tela a pouzitym materialem :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
noc33

Příspěvek od noc33 »

No měli ji tam nějaký čásek, takže struny sedlý byly a prodavač ji sám taky zkoušel a nic moc( já sám mám gibson sg, takže kytary už neřeším...).Mě se prostě nelíbí, ale to samozřejmě nic neznamená-a navíc jsem řekl, že třeba byla špatně seřízená a to zahrnuje i špatně namotaný struny-ale i tak by měly nějakou dobu to ladění držet...
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

tak určitě se kytara luší kus od kusu že jo, ale... zase je to období kdy se nomhu rozhodnout :D
noc33

Příspěvek od noc33 »

To sg je samo bazarový.Takže hledat...novou můžeš koupit vždycky, ta Ti neuteče...
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

já hledém hledám :D ale zatím jsem se prostě zamiloval do těchhle
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

tak jsem koupil tu Jacksonku´a sem 100% spokojenej... je naprosto perfektí... nevim jestli jsem jen chytl dobrej kus ale jsem rád že jsem ji koupil... takže kdybyste nad ní někdo přemejšlel tak ať víte jaká je
chmelda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chmelda »

Zdarec, máte někdo skušenost s touhle kajtrou, vydrží ladění do B, možná dropped A, struny 0,011-0,060 ?? S pořízením lepších snímačů počítám, de mi spíš vo mechaniky a tak :?:
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alesh »

já mám 9tky ale měl sem i 10 a ladění drží dobře... aji když sem to měl podlazené... a snímače jsem zatim neměnil protože hrajou dobře
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“