JACKSON JS30RR Rhoads
Pravidla fóra
Vecko
Vidim Aleshi, ze se ti libi Vecka ... Vubec se neboj toho hrani v sede ... Koukni na tohle video jak si to borci davaji :
http://youtube.com/watch?v=fDBsU6pu8TA
A prepadavat na hlavu si myslim, ze by Jackson nemusel ... Uz to prece jen neni kytara nejnizsi kategorie.
http://youtube.com/watch?v=fDBsU6pu8TA
A prepadavat na hlavu si myslim, ze by Jackson nemusel ... Uz to prece jen neni kytara nejnizsi kategorie.
GUITAR - LES PAUL - EPIPHONE L100Left Hand HS.
AMP - EPIPHONE - 30W
Strings - D'Addario ( 10 )
Iťs better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not !

AMP - EPIPHONE - 30W
Strings - D'Addario ( 10 )
Iťs better to be hated for what you are, than to be loved for what you're not !

Ta Cortka je dobra, mahagonovy telo, silny snimace.... 24. prazcu mozna ani nepotrebujes (pokud nehrajes brutalni sola na druhy oktave, ale takovych skladeb moc neni)... Obecne jsou Cort dobry kytary, ale taky je potreba si umet vybrat lepsi kousek. To ze nekomu v hudebninach nedrzela ladeni neznamena, ze nedrzi ladeni... Treba tam byly spatne namotany struny na kolicich, nebo cerstve natazeny jiny struny, treba ta kytara byla nenaladena a ten co ji zkousel ji teprve naladil - ve vsech pripadech si struny nejakou chvili sedaji, a je treba doladovat... Vsiml jsem si, ze to vzdycky trva tak cca tyden, nez si sednou. Samozrejme se to da uspisit castejsim hranim, a vytahovanim strun... ale to uz odbiham od tematu
A prepadavani na hlavu nema nic spolecnyho s "cenovou kategorii", ale s vahou tela a pouzitym materialem
A prepadavani na hlavu nema nic spolecnyho s "cenovou kategorii", ale s vahou tela a pouzitym materialem
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
No měli ji tam nějaký čásek, takže struny sedlý byly a prodavač ji sám taky zkoušel a nic moc( já sám mám gibson sg, takže kytary už neřeším...).Mě se prostě nelíbí, ale to samozřejmě nic neznamená-a navíc jsem řekl, že třeba byla špatně seřízená a to zahrnuje i špatně namotaný struny-ale i tak by měly nějakou dobu to ladění držet...
Zdarec, máte někdo skušenost s touhle kajtrou, vydrží ladění do B, možná dropped A, struny 0,011-0,060 ?? S pořízením lepších snímačů počítám, de mi spíš vo mechaniky a tak 
Dean Bloodstorm Tyrant Michael Amott Signature
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB
Schecter Damien Elite Avenger
LINE 6 HD147
HARDBOX VINTAGER 212XL
Sony DWZ-B50GB