Pomoc - falešný zpěv v Nothing Else Matters
Pravidla fóra
Pomoc - falešný zpěv v Nothing Else Matters
Za nedlouho budeme mit s kapelou takovy mensi vystoupeni a ja sem zpev,vetsinu pisnicek davam v pohode,ale mam trochu problémy s nothing else matters,stava se mi ze zacnu zpivat falesne atd...nejaky rady? 
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
zpívat, zpívat, zpívat, ... třeba si najít učitele. Případně pasáž, které ti nejdou zpívat "klidněji", prostě tak, jak je zvládneš v pohodě. Před koncertem se pořádně rozezpívej a bude to v pohodě. Spousta lidí stejně nic nepozná.
Hraju na kytary a mašinky
- sentera
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sentera http://bandzone.cz
Než začnete hrát tak si nechej zahrát tón od kterého se začíná zpívat.
Našemu pěvci u některých písní takhle pomáháme normálně.
Našemu pěvci u některých písní takhle pomáháme normálně.
Schecter omen, EPIPHONE LP Standard,ENGL Thunder 50, Box Headway 2x12:Celestion Classic Lead, MESA BOOGIE 4x12 Rectifier, kabeláž Planet Waves.
http://bandzone.cz/defibe
http://bandzone.cz/defibe
vystupouj, prejde to 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
asi to nebude nejlepší rada ale třeba panáka na kuráž?.. na jedné akci jsem popil a borci hráli písničky co jsem kdysi zpíval v kapele tak jsem naskočil a zpíval jsem tak že jsem další den nemohl mluvitOconell píše:JJ to jako nejak davam,de o to ze mi vetsinou zhorsi vystup trema,to diky ni obvykle zpivam falesne.Ale na to asi rady nemate ne?
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*cable >>> Adam Hall
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
.annY:. píše:asi to nebude nejlepší rada ale třeba panáka na kuráž?.. na jedné akci jsem popil a borci hráli písničky co jsem kdysi zpíval v kapele tak jsem naskočil a zpíval jsem tak že jsem další den nemohl mluvitOconell píše:JJ to jako nejak davam,de o to ze mi vetsinou zhorsi vystup trema,to diky ni obvykle zpivam falesne.Ale na to asi rady nemate ne?
Panáka čeho,abych tam nepřišel nachc***j,ptz se to kona nas ve skole
treba placebo, kdyz ti to pomuze 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
tak když mu to řekneš takhle tak asi ne... já bych doporučoval něco neutrálního... vodku třeba... hlavně ne rum a ovocné destiláty...to jde poznatdu-lo píše:treba placebo, kdyz ti to pomuze
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*cable >>> Adam Hall
*cable >>> Adam Hall
Re: Pomoc - falešný zpěv v Nothing Else Matters
neni nad to před koncertem dát štamprdly vodky do každý nohy a pak to jde samo:-) i když stačí i jedna s dvěma už to bejvá high (mě stačí málo
)
Washburn X100B+, Fender frontman 15W, AKG Perception 200, CME M-Key, Yamaha MG10/2, Tapco Link.firewire
Čím víc vystoupení budeš mít za sebou,tim to pujde líp.Technika i nervy
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
A ve skušebně To to ladí normálně? Pověš někam kousek.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
-
fit master
Záležitosť dychovej techniky.Oconell píše:Za nedlouho budeme mit s kapelou takovy mensi vystoupeni a ja sem zpev,vetsinu pisnicek davam v pohode,ale mam trochu problémy s nothing else matters,stava se mi ze zacnu zpivat falesne atd...nejaky rady?
technika dychani je strasne dulezita, nevyplati se ji podcenovat ale naopak je treba pilne trenovat
jinak z vlastni zkusenosti doporucuju sklenku nebo dve nejake super whiskey, krasne to procisti hlas a zpusobuje kyzeny nakraply efekt
jinak z vlastni zkusenosti doporucuju sklenku nebo dve nejake super whiskey, krasne to procisti hlas a zpusobuje kyzeny nakraply efekt
“Basically, I'm for anything that gets you through the night - be it prayer, tranquilizers or a bottle of Jack Daniels.” Frank Sinatra