Proto vynalezli autobusy a vlakyKemot píše:mno mate recht ze to neni dobry ale muze se tam zbozi vratit do 30ti dnu tak neni co resitsem ze zapadakova a siroko daleko zadny guitar center neni
Učitelé kytary (OT z Co si o ní myslíte? (Axl Badwater))
Pravidla fóra
- Regular John
Teorii? Tak to si pročti tohle forum, je toho tady o ní napsaný tuny. Ale osobně bych preferoval nějakýho učitele, protože teorie je docela fest obtížná věc na naučení.Kemot píše:kytarový skill? hraju asi 2 roky ale samouk.. nemel sem nikoho kdo by si se mnou zahral... ale nedavno jsem se seznámil s partou muzikantu tak za nima chodím do zkušebny a hrajem no i kdyz ted sem tam dlouho nebyl pac neni casale nevim no snazim se pochopit teorii ale chce to nekoho kdo by mi to polopatě vysvětlil..
TEda jestli se nechceš omezovat jen na to, ja se jmenujou který akordy a jak se daj hrát
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
Akustika : jedna od táty z roku 1974, druhá je Nylonka od Schneidera
Kombo: VOX AD60VT
naopak, rekl bych, ze teorie je jedna z veci, ktery se naucis sam doma. Ucitel te ji stejen ucit nebude, jen ti mozna ukaze cestu kudy.
Jinak, v Zakladnich umeleckych skolach se to do 18ti let A NEBO do ukonceni stredoskolskeho studia pohybuje okolo 2000 na pul roku pri 45 minutach tydne.
Soukromy ucitel... sazka do loterie, navic casto byvaji o dost drazsi.
Jinak, v Zakladnich umeleckych skolach se to do 18ti let A NEBO do ukonceni stredoskolskeho studia pohybuje okolo 2000 na pul roku pri 45 minutach tydne.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ja ted po pul roce samouky zacinam chodit do hudebky a ucitel bere 260 na mesicAsanoth píše:naopak, rekl bych, ze teorie je jedna z veci, ktery se naucis sam doma. Ucitel te ji stejen ucit nebude, jen ti mozna ukaze cestu kudy.
hmm tak to sorry, ale tos řekl pro mě nehoráznou krávovinu. Hudební teorie je tak obsáhlé téma, že se jí někteří profesoři věnují celej život. Obsahuje dějiny hudby, pravidla hudby, sluchovou analýzu, kompozici a spoustu věcí co ani neznám.Asanoth píše:naopak, rekl bych, ze teorie je jedna z veci, ktery se naucis sam doma. Ucitel te ji stejen ucit nebude, jen ti mozna ukaze cestu kudy.
Ceny učitelů je ošemetná věc, nekteří na tom vydělávaj, takže si za to vklidu vezmou klidne i 4 kila za hodinu. Ale někteří maj pochopení a dělaj to taky ze záliby, já měl štestí, učila mě jedna znamenitá učitelka, co aji píše odborné publikace a znají ji dokonce až v Praze na škole. No a tahle osoba mě učila za 100 vku za hodinu, což je naprosté minimun a vůbec to neodpovídá její urovni.
Stratocaster : Čína, Mexiko HSS
ja nerekl ze nejsou, ale vsechno se to muzes naucit doma. kdyz mas 45 minut tydne, tezko je budes ztracet teorii. od toho je hudebni nauka, ale ta se dost mozna nedela vsude.RJ píše:hmm tak to sorry, ale tos řekl pro mě nehoráznou krávovinu. Hudební teorie je tak obsáhlé téma, že se jí někteří profesoři věnují celej život. Obsahuje dějiny hudby, pravidla hudby, sluchovou analýzu, kompozici a spoustu věcí co ani neznám.Asanoth píše:naopak, rekl bych, ze teorie je jedna z veci, ktery se naucis sam doma. Ucitel te ji stejen ucit nebude, jen ti mozna ukaze cestu kudy.
K tem skolam: normalne jdi do nejaky vetsi ZUS a prihlas se. NA blbyho ucitele muzes narazit vsude, ale lepsich skolach je to rozhodne kontrolovany. Hlavne bacha, aby to byl kytarista, aby nahodou neslo treba o pozounistu kterej hraje i na kytaru...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Asi se maj probírat kytary... ale jinak, do zušky chodíš asi 1 krát týdně... máš 45 min hodinu. Platí se podle toho, jaká je to škola a podle toho, na co chodíš. Já teď platím 1200 za půl roku a vychází to nějak 60 kč na hodinu... navíc mám dobrou učitelku... a to je docela malá škola... takže je to spíš, jak se kde podaří... ale do zuš se vyplatí chodit... ale tak do věku 20 roků... díl jsem u nás nikoho neviděl... tak jestli na to ještě si... jinak si toho učitele raděi domluv soukromě... třeba tě to výjde ještě líp finančně...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
jako soukromy ucitel a levnejsi?no nvm..El Barto píše:Asi se maj probírat kytary... ale jinak, do zušky chodíš asi 1 krát týdně... máš 45 min hodinu. Platí se podle toho, jaká je to škola a podle toho, na co chodíš. Já teď platím 1200 za půl roku a vychází to nějak 60 kč na hodinu... navíc mám dobrou učitelku... a to je docela malá škola... takže je to spíš, jak se kde podaří... ale do zuš se vyplatí chodit... ale tak do věku 20 roků... díl jsem u nás nikoho neviděl... tak jestli na to ještě si... jinak si toho učitele raděi domluv soukromě... třeba tě to výjde ještě líp finančně...
To tak jedině Kosťa z muzikantaEl Barto píše:tak jestli na to ještě si... jinak si toho učitele raděi domluv soukromě... třeba tě to výjde ještě líp finančně...
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D
Stara španělka - DADGAD
Stara španělka - DADGAD
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele: