No tak na tom se asi neshodnem. Já sem s ní zvukově naprosto spokojenej...Valvekinga sem měl v ruce akorát chvíli. Prostě každej hledá asi něco jinýho, ale tvrzení, že: "zvukově je Bugera prostě strašný sh!t" mi přijde jako naprostej nesmysl!!! To co pro jednohomůže bejt "sh!t", pro druhýho může bejt to pravý.
Zvukově se mi to zamlouvá líp, než některý jiný o mnoho víc renomovaný a propagovaný apce.
A spolehlivost? Ta se projeví až časem, ale zatim bez sebemenšího problému.
Schecter C-7 Black Jack (7 str., SD Active Blackouts), Yamaha SE 312 ->Bugera 333 XL -> Marshall 1960A ...a pak takový ty drobnosti kolem
xmarox píše:No nevím jak se spolehlivostí ale zvukově je Bugera prostě strašný sh!t...maj to udělané hezky pro oko ale jinak naprd..
Kup valveking hlavu a k tomu 1960 a máš klid..
Jestli je Bugera zvukově sh*t tak musí být sh*t i Peavey ze kterého vychází protože co vím tak se své předloze víc než jen podobá.
Někde vám najdu video porovnání těhlech dvou palic na stejnym repru a hned uslyšíte , že bugera je fakt jen kopie kdyžto peavey je klasa .
Edit : http://www.youtube.com/watch?v=7CCeS3Ibbd4
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
nevim jak 333 ale ta 6262 měla podle mě málo průrazné zkreslení, možná to bylo kytarou, možná ne. Navíc mě trochu zarazil poťák gain, který reagoval asi až od půlky.
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
o to nejde...zkusil jsem si tunu aparátů...bugeru při testu rozsekal i Crate V50..Je to prostě nudný zvuk v hezkém provedení...nemám moc rád porovnání z YT ale treba proguitarshop nebo worldmusic suply maj vcelku kvalitní testy a je slyšet jak se hlava (333 i 6260 s kvalitní kytarou) horko těžko prosazuje sama bez kapely...myslím zkreslený...čistý je za ty prachy v pohodě...ale valvekinga jsem kromě osobní zkoušení už slyšel i v hodně kapelách a pohoda...bugera zklamala i bez kapely
Tak to fakt nechápu, kde ty vaše názory berete. Moje 333XL se prosadí bezproblémově. I když doprovodný kytarista má Crate. Ono taky asi dost záleží jesti hraješ na kombo verzi s původníma reprákama nebo to připojíš k pořádné bedně. Ta moje 1960 to tlačí ven nádherně.
Kytary: BC Rich Flesh Ring 2003, LAG 300JCE Efekty: Zoom G9.2tt, Digitech The Weapon, Digitech RP250, Zoom 505II Komba: Behringer Blue Devil 60W, Kustom KLA10 Hlava: Bugera 333XL Box: Marshall 1960AV
já teda nevím,sice nemám 333xl jak píše tady kolega ale koupil jsem 6262 a ten zesík hraje s prominutím jako prase.mám k tomu svojí bednu ve ktěré mám 4x celetiony G12 a fak jsem spokojenej.měl jsem před tím randalla RH 100G2 a ta bugina má nejen stejný zkreslení,ale navíc ještě takovej ten krásnej lampovej tlak.gain dávám na 4 a přesto je to pořádná pila.jasně že to není peavey 6505+,ale když porovnám cenu,tak je za ty prachy ta bugina jednoznačně bomba.add valveking,měl ho kámoš z kapelya po týdnu šel pryč.Ta bugera by ho jednoznačně převálcovala.takovej je můj názor.
romcx75 píše:nevim jak 333 ale ta 6262 měla podle mě málo průrazné zkreslení, možná to bylo kytarou, možná ne. Navíc mě trochu zarazil poťák gain, který reagoval asi až od půlky.
tyjo tak to fakt nechapu, zkresleni je brutalni uz od 1,5, pres 4 a vic je to ultrakanal.. to teda nevim pres co hrals
mel sem ted nedavno moznost vyzkouset 6260ku pres box engl co mel celestion V-12 /asi V60/ hral sem na to jen jednu zkousku, zkusenost - silene basovy zvuk /hral sem na normalni E ladeni/ a oproti tomu jak sem zvykly /V5,5, S 5, B 7/ sem musel uplne prekopat ekvalizer /vyhodit skoro stredy, pridat vysky, a ubrat skoro na minimum basy, a porad to nebylo ono, chtelo by si to s tim pohrat ale porad sem nebyl schopnej najit ten spravny zvuk, zatimco na 4x12 G12 celestion to zni skvele skoro pri kazdem nastaveni..
A v porovnání shledáváte jakou hlavu nejlepší? 333XL,6260,nebo 6262? Docela by mě to zajímalo,Bugery sou krásný a podle videí na YT i pěkně hrajou.Škoda že sem zatim neměl možnost jí ozkoušet...nebydlí nějakej Bugerář v okolí Tabíku?
EDIT: A nechci slyšet narážky,že 6260 a 6262 jsou stejný,jen doplněný o ekvalizaci....To já VIM!
nejlepsi se neda rict, zalezi co chces hrat - pro me je nejlpsi 6260, protoze nema zbytecnosti jako rozdeleny ekvalizer nebo deset kanalu. potrebuju jeden poradnej zvuk a ten momentalne mam..
pigdestroyer píše:nejlepsi se neda rict, zalezi co chces hrat - pro me je nejlpsi 6260, protoze nema zbytecnosti jako rozdeleny ekvalizer nebo deset kanalu. potrebuju jeden poradnej zvuk a ten momentalne mam..
Mě by zas asi vyhovovalo víc nastavení no... Tak asi 6262,protože mám nejradši zvuk 6L6ek..
Slyšel jsem Bugeru 6260, přímo naživo na jednom vystoupení místní kapely.
A schodou okolností hrál druhej kytarista na hlavu Peavey Valveking.
Oba měli reproboxy Behringer 400 wattový. A musím říct, že ta Bugera byla zvukově na tom stejně jak ten Valveking a to hrál ten zmiňovaný kytarista bez krabek, zatímco ten druhý měl přef hlavou ještě asi 3 efekty a zvuky byly prakticky vyrovnaný. Akorát ta Bugera měla víc overdrivovej zvuk než ten Valveking, ten měl spíš distort.
Měl jsem dokonce šanci ozkoušet si ji v hudebninách a docela překvapila, takovej sound jsem nečekal na to, že je to v podstatě Behringer pod jiným názvem. Hrál jsem na Dean Dimeback edition a reprobox byl Kustom Quad. Neznělo to špatně
Dle mě je to jednoduchý řešení pro méně majetné kytaristy, kteří se vyžívají v lampovém zvuku.
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)