Hra bez koukání na hmatník?
Pravidla fóra
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Tak buď chceš lidi rozhýbat a nebo chceš, aby se zaposlouchali... O tom prvním případě jsem mluvil a v tom druhém se prostě soustředíš víc na hru a míň na show. Lidi se přizpůsobí vždycky tomu, co je na pódiu... buď si skáčou po hlavách a nebo jen tak koukaj a poslouchaj...Wohma píše:No ja jen chtel poukazat na to, ze neni uplne dobry zobecnovatU rychlejsi a tvrdsi muziky je to asi pravda, to je tak vse, co se da rict. Na druhou stranu mi neprislo, ze by Buckethead pusobil mene proto, ze tam nedela nejaky tanecky.
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Dneska jsem byl na koncertu Arakainu a kytaristi tam vetsinu casu jen stali, maximalne popochazeli po podiu... A VUBEC nicemu to nevadilo 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
netuším kdo to jeWohma píše:Ano a presne proto maji vsichni radi treba Mika Oldfielda, ze?cenda píše:při hraní se musíte hlavně hejbat... a to odzačátku od toho se chytnou i posluchači musíte jim tu energii posílat... když se nebudete hejbat tak se vám pod podiem slezou akorát máničky a třepou hlavama...Pogo jako prase
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
neco takoveho? http://www.youtube.com/watch?v=ULgU7_lYA38cenda píše:netuším kdo to jeWohma píše:Ano a presne proto maji vsichni radi treba Mika Oldfielda, ze?cenda píše:při hraní se musíte hlavně hejbat... a to odzačátku od toho se chytnou i posluchači musíte jim tu energii posílat... když se nebudete hejbat tak se vám pod podiem slezou akorát máničky a třepou hlavama...Pogo jako prase
... punkáči pogujou na všechno hlavně že je rámus... ale rozhejbat někoho kdo přijde hodnotit to je něco... jinak pogo mi nic neřiká našim cílem je brutální MOSH PIT... ale vzdušní kytaristé jsou taky fajn...
MoshPity jsou nádherná záležitost. Je to fakt mazec když se sejde správná banda lidí. Nejlépe 1000 a víc :P
Jináč jak píše Wohmič, vcelku statičtí kytaristi ničemu neškodí.
A já si myslím, že hlavním hnacím motorem publika je beztak chytlavost písničky. To znamená čitelnou melodii a tak.... a taky hecování zpěváka, když je to potřeba. Nejlepší je, když lidi převezmou iniciativu sami :)
Jináč jak píše Wohmič, vcelku statičtí kytaristi ničemu neškodí.
A já si myslím, že hlavním hnacím motorem publika je beztak chytlavost písničky. To znamená čitelnou melodii a tak.... a taky hecování zpěváka, když je to potřeba. Nejlepší je, když lidi převezmou iniciativu sami :)
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
to je hodně otázka věci co člověk hraje...
když hraju klasický open akordy tak nekoukám, protože jsou všechny okolo jednoho (druhého) pražce a to přehmatávání je už fakt automatika..
když je tam barre tak mihnu okem abych trefil pražec
když hraju solo (nebo proste jednotlive tony) a je to v boxu pentatoniky tak taky nemusim moc koukat ale pri prejezdech jinam samozrejme jo..
a hazeni hlavou?
no u moje reportoaru by to vypadalo fakt směšně
když hraju klasický open akordy tak nekoukám, protože jsou všechny okolo jednoho (druhého) pražce a to přehmatávání je už fakt automatika..
když je tam barre tak mihnu okem abych trefil pražec
když hraju solo (nebo proste jednotlive tony) a je to v boxu pentatoniky tak taky nemusim moc koukat ale pri prejezdech jinam samozrejme jo..
a hazeni hlavou?
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
neco takoveho? http://www.youtube.com/watch?v=ULgU7_lYA38[/quote]McKozias píše:
netuším kdo to je... punkáči pogujou na všechno hlavně že je rámus... ale rozhejbat někoho kdo přijde hodnotit to je něco... jinak pogo mi nic neřiká našim cílem je brutální MOSH PIT... ale vzdušní kytaristé jsou taky fajn...
no něco takovýho... neni moc lepších věcí než Joging při muzice v circle pitu...