Hra bez koukání na hmatník?

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...

Dáváte to v pohodě?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Mně baví běhat při hraní. Nemám rád koncerty kdy se sedí a ti týpci na pódiu stojí jak tyčky :lol: :lol: z toho omdlívám.
Final Frontier
Stanley
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanley »

Wohma píše:No ja jen chtel poukazat na to, ze neni uplne dobry zobecnovat :) U rychlejsi a tvrdsi muziky je to asi pravda, to je tak vse, co se da rict. Na druhou stranu mi neprislo, ze by Buckethead pusobil mene proto, ze tam nedela nejaky tanecky.
Tak buď chceš lidi rozhýbat a nebo chceš, aby se zaposlouchali... O tom prvním případě jsem mluvil a v tom druhém se prostě soustředíš víc na hru a míň na show. Lidi se přizpůsobí vždycky tomu, co je na pódiu... buď si skáčou po hlavách a nebo jen tak koukaj a poslouchaj...
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Dneska jsem byl na koncertu Arakainu a kytaristi tam vetsinu casu jen stali, maximalne popochazeli po podiu... A VUBEC nicemu to nevadilo :twisted:
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
cenda

Příspěvek od cenda »

Wohma píše:
cenda píše:při hraní se musíte hlavně hejbat... a to odzačátku od toho se chytnou i posluchači musíte jim tu energii posílat... když se nebudete hejbat tak se vám pod podiem slezou akorát máničky a třepou hlavama...
Ano a presne proto maji vsichni radi treba Mika Oldfielda, ze? :) Pogo jako prase :lol:
netuším kdo to je :wink: ... punkáči pogujou na všechno hlavně že je rámus... ale rozhejbat někoho kdo přijde hodnotit to je něco... jinak pogo mi nic neřiká našim cílem je brutální MOSH PIT... ale vzdušní kytaristé jsou taky fajn...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

cenda píše:
Wohma píše:
cenda píše:při hraní se musíte hlavně hejbat... a to odzačátku od toho se chytnou i posluchači musíte jim tu energii posílat... když se nebudete hejbat tak se vám pod podiem slezou akorát máničky a třepou hlavama...
Ano a presne proto maji vsichni radi treba Mika Oldfielda, ze? :) Pogo jako prase :lol:
netuším kdo to je :wink: ... punkáči pogujou na všechno hlavně že je rámus... ale rozhejbat někoho kdo přijde hodnotit to je něco... jinak pogo mi nic neřiká našim cílem je brutální MOSH PIT... ale vzdušní kytaristé jsou taky fajn...
neco takoveho? http://www.youtube.com/watch?v=ULgU7_lYA38
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

MoshPity jsou nádherná záležitost. Je to fakt mazec když se sejde správná banda lidí. Nejlépe 1000 a víc :P

Jináč jak píše Wohmič, vcelku statičtí kytaristi ničemu neškodí.

A já si myslím, že hlavním hnacím motorem publika je beztak chytlavost písničky. To znamená čitelnou melodii a tak.... a taky hecování zpěváka, když je to potřeba. Nejlepší je, když lidi převezmou iniciativu sami :)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

to je hodně otázka věci co člověk hraje...

když hraju klasický open akordy tak nekoukám, protože jsou všechny okolo jednoho (druhého) pražce a to přehmatávání je už fakt automatika..

když je tam barre tak mihnu okem abych trefil pražec

když hraju solo (nebo proste jednotlive tony) a je to v boxu pentatoniky tak taky nemusim moc koukat ale pri prejezdech jinam samozrejme jo..

a hazeni hlavou? :D no u moje reportoaru by to vypadalo fakt směšně
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
cenda

Příspěvek od cenda »

McKozias píše:
neco takoveho? http://www.youtube.com/watch?v=ULgU7_lYA38[/quote]

no něco takovýho... neni moc lepších věcí než Joging při muzice v circle pitu...
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“