MARSHALL MG 15CD

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

Disasterpiece píše:klid je to jen modni trend, nekdo todle rek a tisicovka dalsich lidi to bez hlavy po nem opakuje... :roll:
hral sem na MG10, 15 a 30 a vim co rikam...modni trend v tom nehledej..
na stack sem nehral ale soudim ze by to mozna mohlo bejt trochu lepsi...
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Kozanostra píše:
Disasterpiece píše:klid je to jen modni trend, nekdo todle rek a tisicovka dalsich lidi to bez hlavy po nem opakuje... :roll:
hral sem na MG10, 15 a 30 a vim co rikam...modni trend v tom nehledej..
na stack sem nehral ale soudim ze by to mozna mohlo bejt trochu lepsi...
Já hrál na patnáctku a mnohokrát ji slyšel, taky v tom nehledej módní trend :)
MG 15 nebrat.
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
jindrak

Příspěvek od jindrak »

fakt že jo ..... neřiká to jenom nějaká malá skupinka lidí .... řiká to kde kdo,řiká to celá čr , řiká to celej svět - NEBRAT :D
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
wreptile
Bandzone: http://bandzone.cz/ghostface

Příspěvek od wreptile »

Viz. Co musíte vědět, abyste mohli přispívat na fóru... XD
Kytara: Epiphone SG G400 | Kawai Aquarius s krkem Jackson
Basa: Squier Precision Bass modded
Snímače: DiMarzio Tone Zone, Kawai zebra hb
Box: Marshall 1936
Hlava:Randall RH 50T
Efekt: Joyo Vintage Overdrive, KOKKO Compressor, Rowin Noise Gate, Twinote Boogie Distortion, Boss SD-1, Artec Analog Delay, Behringer DD300, KOKKO Linear Boost
Bezdrát:AKG WMS40 Pro
GHOSTFACE - rock 'n' roll / post hardcore
http://bandzone.cz/ghostface
KOFE-IN - pop / rock
http://bandzone.cz/kofein
MLorenzo

Příspěvek od MLorenzo »

No je pravda, ze mam hlavne zkusenosti tady s 15kou... Ta osmicka repracek, to je fakt chrchlon...clean se jeste da... Pak jsem mel tu cest jeste parkrat zkusit 30tku a tam uz je myslim 12tka repro...no zkresleni porad nedostacujici. Taky proste co za tu cenu vic chtit...a jinak ze to je 12tka se preci jen uz projevuje na pocitu vetsi plnosti zvuku, alespon u cleanu....

Takze mozna tady dost lidi obkecava to co jen slyseli, ale popravde nikdo o nikom nevime uplne presne co mu rukama prolezlo... Jen upozornuju na tady to nepotvrzene "urazeni", ze nekteri jen obkecavaji uz jednou neco napsane... Zkratka aby nevznikl zase spor, ktery je nam tu k nicemu...
Kozanostra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozanostra »

u 30tky je 10" reprak.. :wink:
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname :-)

http://mesa1.myminicity.com/
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Disasterpiece »

jindrak píše:fakt že jo ..... neřiká to jenom nějaká malá skupinka lidí .... řiká to kde kdo,řiká to celá čr , řiká to celej svět - NEBRAT :D
Nehejkej... podle ceho vis ze to rika cely svet?si delal snad nejakou statistiku? :roll: Me se treba ten zvuk libi :wink:
Braniik
Rádce

Příspěvek od Braniik »

Nejde o to, ci je to vyslovene zle kombo, otazka je, ci sa za tie prachy neda zohnat nieco lepsie. Moje prve kombicko bolo MG10, keby som mal v tej dobe viac skusenosti a rovnake mnozstvo penazi, tak by som urcite volil inu alternativu.
A vobec, vsetko to zhrnul Nuker v prvej odpovedi, nechapem, preco to treba nejak viac rozpitvavat.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Moleek

Příspěvek od Moleek »

My máme ve zkušebně tu starší 100W kombo a když se chce, tak je zvuk docela v pohodě.... docela teda řeže do uší, ale nahroutit se dá leccos..
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
jindrak

Příspěvek od jindrak »

Disasterpiece píše:
jindrak píše:fakt že jo ..... neřiká to jenom nějaká malá skupinka lidí .... řiká to kde kdo,řiká to celá čr , řiká to celej svět - NEBRAT :D
Nehejkej... podle ceho vis ze to rika cely svet?si delal snad nejakou statistiku? :roll: Me se treba ten zvuk libi :wink:
No osobně jsem proti tomu kombu a tamto byla taková trochu sranda :) Tim jsem chtěl říct,že když jsem začínal,tak jsem o něm taky uvažoval a řešil jsem stejnou problematiku ... pak jsem zašel do hudebnin,zahrál na něj a to byl děs .... pak jsem pátral po fajn kombu za fajn peníz a byl jsem moc nadšenej z rolanda cube x30,ale to bylo dost drahý,tak jsem chtěl koupit x15 ... a nakonec jsem koupil marshall valvestate 8040 :)
Cort KX Custom SBB , Cort X-6
Kabely Cordial by Neutrik
Digitech RP50
Marshall Valvestate 8040
Otis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Otis »

jindrak píše:
Disasterpiece píše:
No osobně jsem proti tomu kombu a tamto byla taková trochu sranda :) Tim jsem chtěl říct,že když jsem začínal,tak jsem o něm taky uvažoval a řešil jsem stejnou problematiku ... pak jsem zašel do hudebnin,zahrál na něj a to byl děs .... pak jsem pátral po fajn kombu za fajn peníz a byl jsem moc nadšenej z rolanda cube x30,ale to bylo dost drahý,tak jsem chtěl koupit x15 ... a nakonec jsem koupil marshall valvestate 8040 :)
No,takže máš stejně Marshall,tak si ku*va nestěžuj! :lol:
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“