Disasterpiece píše:klid je to jen modni trend, nekdo todle rek a tisicovka dalsich lidi to bez hlavy po nem opakuje...
hral sem na MG10, 15 a 30 a vim co rikam...modni trend v tom nehledej..
na stack sem nehral ale soudim ze by to mozna mohlo bejt trochu lepsi...
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
No je pravda, ze mam hlavne zkusenosti tady s 15kou... Ta osmicka repracek, to je fakt chrchlon...clean se jeste da... Pak jsem mel tu cest jeste parkrat zkusit 30tku a tam uz je myslim 12tka repro...no zkresleni porad nedostacujici. Taky proste co za tu cenu vic chtit...a jinak ze to je 12tka se preci jen uz projevuje na pocitu vetsi plnosti zvuku, alespon u cleanu....
Takze mozna tady dost lidi obkecava to co jen slyseli, ale popravde nikdo o nikom nevime uplne presne co mu rukama prolezlo... Jen upozornuju na tady to nepotvrzene "urazeni", ze nekteri jen obkecavaji uz jednou neco napsane... Zkratka aby nevznikl zase spor, ktery je nam tu k nicemu...
Gibson Les Paul Standard (94´)
Ibanez GRG 270 (SH-2N a SH-4 Duncany)
Mesa Boogie Dual Rectifier 3 Channel
Marshall 1960A
Digitech RP 350
struny LaBella 10ky , trsátka Jim Dunlop Tortex 0,73
a nenaladitelná akustika značky noname
Nejde o to, ci je to vyslovene zle kombo, otazka je, ci sa za tie prachy neda zohnat nieco lepsie. Moje prve kombicko bolo MG10, keby som mal v tej dobe viac skusenosti a rovnake mnozstvo penazi, tak by som urcite volil inu alternativu.
A vobec, vsetko to zhrnul Nuker v prvej odpovedi, nechapem, preco to treba nejak viac rozpitvavat.
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
jindrak píše:fakt že jo ..... neřiká to jenom nějaká malá skupinka lidí .... řiká to kde kdo,řiká to celá čr , řiká to celej svět - NEBRAT
Nehejkej... podle ceho vis ze to rika cely svet?si delal snad nejakou statistiku? Me se treba ten zvuk libi
No osobně jsem proti tomu kombu a tamto byla taková trochu sranda Tim jsem chtěl říct,že když jsem začínal,tak jsem o něm taky uvažoval a řešil jsem stejnou problematiku ... pak jsem zašel do hudebnin,zahrál na něj a to byl děs .... pak jsem pátral po fajn kombu za fajn peníz a byl jsem moc nadšenej z rolanda cube x30,ale to bylo dost drahý,tak jsem chtěl koupit x15 ... a nakonec jsem koupil marshall valvestate 8040
jindrak píše:fakt že jo ..... neřiká to jenom nějaká malá skupinka lidí .... řiká to kde kdo,řiká to celá čr , řiká to celej svět - NEBRAT
Nehejkej... podle ceho vis ze to rika cely svet?si delal snad nejakou statistiku? Me se treba ten zvuk libi
No osobně jsem proti tomu kombu a tamto byla taková trochu sranda Tim jsem chtěl říct,že když jsem začínal,tak jsem o něm taky uvažoval a řešil jsem stejnou problematiku ... pak jsem zašel do hudebnin,zahrál na něj a to byl děs .... pak jsem pátral po fajn kombu za fajn peníz a byl jsem moc nadšenej z rolanda cube x30,ale to bylo dost drahý,tak jsem chtěl koupit x15 ... a nakonec jsem koupil marshall valvestate 8040
No,takže máš stejně Marshall,tak si ku*va nestěžuj!