Elektroakustiky Dean

Klasické, westernové, hybridní, elektroakustické, ...
Odpovědět
MrB14ck

Elektroakustiky Dean

Příspěvek od MrB14ck »

nazdar přemýšlel sem o elektroakustice a v kramu mi padly do oka tyhle deany...
za luxusní cenu (od 6 do 10k) nadherny vzory dreva a pekny zpracovani proste fakt na vzhled dokonaly kytary...
I akusticky se mi zvuk dost libil. otazka je jestli by se nedalo za tu cenu sehnat neco stejne hezkeho a lip hrajiciho???
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
subroofer

Příspěvek od subroofer »

Ahoj. Určitě dej především na svůj názor. Nenech si moc radit, protože u kytary je důležité aby Ti padla do oka, pak se s ní zjiješ a dáš jí to co potřebuje - čili duši. Doporučuji zajít do obchodu, kde mají více kytar, které se ti líbí a zkoušet, nejlépe mít s sebou i starou na porovnání (myslím kytaru :)), a taky nehcat na ní zahrát někoho dalšího, třeba prodavače a poslouchat - to je fakt obzvlášť důležité.

Značku Dean vůbec neznám, takže nedokážu posoudit.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
miraslozil

Příspěvek od miraslozil »

Kamarád si koupil baskytaru od této značky a musím říct,že ten kousek je pěkný sh*t.Zaprvé nebyl vůbec seřízený,struny byly min 1,2cm. nad oktávou,snímače taky patří k tomu horšímu a zvuk na nahrávce byl hrozný,jakoby stále zbustrovaný.Navíc,když jsme chtěli seřídit předpětí krku,tak jsme tam ani nemohli dostat imbus,protože šroub v krku byl nějaký zkřížený,takže pomohla až klička,kterou jsem kdysi nafasoval k nábytku.
Sice to není kytara,ale možná to o něčem vypovídá.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

miraslozil píše:Kamarád si koupil baskytaru od této značky a musím říct,že ten kousek je pěkný sh*t.Zaprvé nebyl vůbec seřízený,struny byly min 1,2cm. nad oktávou,snímače taky patří k tomu horšímu a zvuk na nahrávce byl hrozný,jakoby stále zbustrovaný.Navíc,když jsme chtěli seřídit předpětí krku,tak jsme tam ani nemohli dostat imbus,protože šroub v krku byl nějaký zkřížený,takže pomohla až klička,kterou jsem kdysi nafasoval k nábytku.
Sice to není kytara,ale možná to o něčem vypovídá.
tak elektriky dela dean velmi dobry (samozjerme se nebavim o lowendu do 5k)
ty akustiky mi prave prisly uzasne ale problem je v tom ze v krame nic jineho pomalu neni a ja hral na nejdrazzsi akustiku na kamaradovo Johnsonku za 2k :lol:
tak bych potreboval poradit jestli nema nekdo skusenosti (dohmat oktávy a podobne veci si ohlidam. precejenom to uz vim z elektriky :) )
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

A zkoušel jsi v obchodě nějaké Yamahy? v téhle cenové relaci dělají fajn kytary... Jestli ne, tak taky vyzkoušej :)
dayslypper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dayslypper »

S Dean nemám žádné zkušenosti. Ale co se týče vzhledu jsem nic lepšího než Dean neviděl. Značka by to měla být kvalitni, takže jestli se ti designově opravdu líbí, tak bych ji zkusil.
Odpovědět

Zpět na „Akustické kytary“