nazdar přemýšlel sem o elektroakustice a v kramu mi padly do oka tyhle deany...
za luxusní cenu (od 6 do 10k) nadherny vzory dreva a pekny zpracovani proste fakt na vzhled dokonaly kytary...
I akusticky se mi zvuk dost libil. otazka je jestli by se nedalo za tu cenu sehnat neco stejne hezkeho a lip hrajiciho???
Elektroakustiky Dean
Pravidla fóra
Elektroakustiky Dean
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
Ahoj. Určitě dej především na svůj názor. Nenech si moc radit, protože u kytary je důležité aby Ti padla do oka, pak se s ní zjiješ a dáš jí to co potřebuje - čili duši. Doporučuji zajít do obchodu, kde mají více kytar, které se ti líbí a zkoušet, nejlépe mít s sebou i starou na porovnání (myslím kytaru
), a taky nehcat na ní zahrát někoho dalšího, třeba prodavače a poslouchat - to je fakt obzvlášť důležité.
Značku Dean vůbec neznám, takže nedokážu posoudit.
Značku Dean vůbec neznám, takže nedokážu posoudit.
VOX AC30 H2 / KEMPER PROFILING AMP | SQ J. Mascis Jazzmaster | Fender Modern Player Jazzmaster
http://www.citizen37.com
http://www.citizen37.com
- miraslozil
Kamarád si koupil baskytaru od této značky a musím říct,že ten kousek je pěkný sh*t.Zaprvé nebyl vůbec seřízený,struny byly min 1,2cm. nad oktávou,snímače taky patří k tomu horšímu a zvuk na nahrávce byl hrozný,jakoby stále zbustrovaný.Navíc,když jsme chtěli seřídit předpětí krku,tak jsme tam ani nemohli dostat imbus,protože šroub v krku byl nějaký zkřížený,takže pomohla až klička,kterou jsem kdysi nafasoval k nábytku.
Sice to není kytara,ale možná to o něčem vypovídá.
tak elektriky dela dean velmi dobry (samozjerme se nebavim o lowendu do 5k)miraslozil píše:Kamarád si koupil baskytaru od této značky a musím říct,že ten kousek je pěkný sh*t.Zaprvé nebyl vůbec seřízený,struny byly min 1,2cm. nad oktávou,snímače taky patří k tomu horšímu a zvuk na nahrávce byl hrozný,jakoby stále zbustrovaný.Navíc,když jsme chtěli seřídit předpětí krku,tak jsme tam ani nemohli dostat imbus,protože šroub v krku byl nějaký zkřížený,takže pomohla až klička,kterou jsem kdysi nafasoval k nábytku.
ty akustiky mi prave prisly uzasne ale problem je v tom ze v krame nic jineho pomalu neni a ja hral na nejdrazzsi akustiku na kamaradovo Johnsonku za 2k
tak bych potreboval poradit jestli nema nekdo skusenosti (dohmat oktávy a podobne veci si ohlidam. precejenom to uz vim z elektriky
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele: