P.S. Chtěl bych hrát muziku něco jako AC/DC.
Epiphone SG G400
Pravidla fóra
Epiphone SG G400
Ahoj. Budu si kupovat novou kytaru a chtěl bych poradit. Můj vzor je Angus Young, takže bych chtěl něco podobného. Samozřejmě nemám na tu jeho, ale na nějakou "kopii" do 7 000 Kč,- bych měl. Našel jsem Epiphone SG G400. Je to dobrá kytara nebo ne? A jestli ne, tak jakou byste mi doporučili? Dík.
Dám Ti radu:
Kup, co Ti sedne do ruky a ne co má Angus. i když, SG je fajn .)
G400 je v pohodě, ale podle referencí asi bude lepší značka Vintage. Bach by nemusel taky být špatný.
Ale znova předesílám, neomezuj se jen Sgčkem.
Kup, co Ti sedne do ruky a ne co má Angus. i když, SG je fajn .)
G400 je v pohodě, ale podle referencí asi bude lepší značka Vintage. Bach by nemusel taky být špatný.
Ale znova předesílám, neomezuj se jen Sgčkem.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
je fakt, že už byla levnější, ale co sem ji posledně zkoušel (před vánocema npová várka z číny z roku 2008) tak za ty prachy taky stojí. Vintage je ale levnější alternativa která je naprosto srovnatelná. Určitě bych je nejdřív porovnal, než bych vybral
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
jeden kamarád jí má - čína dovoz z usa, kde byl na prázkách a není to špatný, ale orpavdu mi vadilo, jak padá na palici (dost!) a ten klučina si tam vyměňoval snímač za dirty fingers a potenciometr se mu od tý doby docela slušně viklá (ale ne, že by nebyl dotaženej - povolil se teplem uvnitř.)
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Měl jsem pár SG v ruce, osobně preferuju originál Gibson. Je lehký a hlavně nepadá na hlavu. Jo jasně, je to o penězích. Je fakt, že předtím jsem hrál na Strata a rozdíl v padnutí krku do ruky byl velkej. Jinak myslím, že asi ta Epiphona je Gibsonu nejblíž. Ale i ESP-LTD Viper prý není nejhorší, i když to není klasa SG. Ale osobní zkušenost s ním nemám.Určitě se ale stotožňuju s názorem který tu padnul: "Kup, co Ti sedne do ruky a ne co má Angus. i když, SG je fajn"
Gibson SG-SFWCH
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
kombo: Roland Cube
Boss LS2, Boss AC3,Blackstar HT Dual,
Digitech Multi Chorus, EHX - Freeze Retainer,Morpheus Capo
Vysílačka: Line 6 Relay g30
asi ho pěkně upek pájkoueugeene píše: ... klučina si tam vyměňoval snímač za dirty fingers a potenciometr se mu od tý doby docela slušně viklá (ale ne, že by nebyl dotaženej - povolil se teplem uvnitř.)
je dobrý dát ten pot. do krajní polohy než se zahřeje, (tak, aby nebyl uprostřed dráhy)
I´m wheels... movin´wheels
Vyzkoušej si SG od Vintage.
http://www.youtube.com/watch?v=Vjk2rdFXx2M
Přepadávání vyřeší široký kožený řemen.
http://www.youtube.com/watch?v=Vjk2rdFXx2M
Přepadávání vyřeší široký kožený řemen.
Kopie Ibanez RG-handmade, Vintage LP V100TSB, Vintage VS6 SG GH, ADA MP1 Classic, Fender G-DEC Junior