Vyber digitalniho piana
Pravidla fóra
Vyber digitalniho piana
Dobry den, potrebovala bych poradit. Chci memu priteli koupit k narozenimam digitalni piano. Sama se v pianech nevyznam. Ktere je nejlepsi? Cena do 30 tisic.
Re: Vyber digitalniho piana
Radši bych mu poskytnul peníze na nákup, aby si vybral sám...Těžko říct, co všechno od toho potřebuje a očekává.Sylvie píše:Dobry den, potrebovala bych poradit. Chci memu priteli koupit k narozenimam digitalni piano. Sama se v pianech nevyznam. Ktere je nejlepsi? Cena do 30 tisic.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
No ono by to melo byt prekvapko na narozeniny, takze vybrat si sam.....to nejde
Chtela jsem aby mi ho dovezli domu a nachystali, urcite se to nejak montuje nebo tak neco,v obchode kde jsem byla tam mi nabidli Casio PX 800, celkem pekne znelo,pak jsem ale slysela zase , ze Casio piano nee, ze to nebni dobra znacka...a krom toho nebyli ochotni mi ho dovezt domu. Tak nevim.
Nejde o to, jak zni, ale o to, jak se na nej hraje.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C