Schecter damien 6 problem - brum

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
vanhalf

Schecter damien 6 problem - brum

Příspěvek od vanhalf »

Ahojte mam velky problem ktory riesim uz 3 tizden. Kupil som si Novu gitaru Schecter damien 6, su tam snimace EMG-HZ H4/H4A set pasivne.
Problem je ze velmi brumi, posielal som ju na reklamaciu a obratom mi poslali uplne novu gitaru ale na tej to robil tiez. Skusal som vsetko mozne ale nic nepomohlo. Prikladam video ktore som posielal spolu z reklamaciou, pekne tam vidno v com je problem.
http://www.youtube.com/watch?v=swtqiM5dPNA
Bol som aj za viacerimi odbornikmi a povedli vsetci ze toto by robit nemala aj ju skusali. Ale pan co riasil reklamaciu mi tvrdi ze to tak ma robit tak proste nevim poradte pls
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Asi blbej dotaz, ale zkoušel jsi to s jinou kytarou?
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

Samozrejme ved v tom videu skusam aj svoju staru a ta to nerobi, a taktiez som tuto damien 6 skusal na viacerych kombach
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

dal bych ji ke kytaráři - je sice nepravděpodobné že by to bylo u dvou kytar za sebou, ale možná máš blbě uzemněno

akorát dotaz - jak máš nastavené zkreslení? co je to za aparát/efekt a jaké máš nastavení?
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
xmarox

Příspěvek od xmarox »

máš před kombem krabičku? dělaj to často špatné adaptéry...zkus jinou zásuvku, jinou místnost..brumí ti to i u druhé kytary...
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

heh no prave problem je v tom ze ja som obehal vsetkych odbornikov v okoli a skusali gitaru na viacerych kombach, kable skusali vymienat, uzemnenie kontrlovali proste vsetkoa nikto mi nevedel povedat co s tim je. Ale na tom videu mam kombo behringer vtone 210 a skreslenie mam nastavene drive naplno a gain na 3 polohe cize tiez naplno
Naposledy upravil(a) vanhalf dne 7.04.2009 21:57, celkem upraveno 1 x.
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

s drajvy a gainy a clekově higainovým zkreslením bacha - stačí aby ti z kytary lezl i minimální bordela higain ti to zesílí tak, že se nebudeš stačit divit

každopádně je to blbost, H4ky jsem měl a takhle rozhodně nehrály :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
xmarox

Příspěvek od xmarox »

tak koukám že sme to tu nacpali všichni během dvou minut :D:D pokud ti to dělá kdekoliv v čemkoliv je to špatně a kytara je zralá na reklamaci..pokud ti ji nevyreklamují tak jak říkal axel, zajdi ke kytaráři...nebo stačí kytarista a fanda do elektra zároveň..:D ale normální to určo není...
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

a v com myslite ze bude problem? Lebo dako sa mi nezda ze by 2 gitary mali rovnaku chybu
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Pokud jsem to spravne pochopil, tak ti to dela jen jeden snimac, tzn. to nebude nicim mimo kytaru, bude to bud snimacem samotnym (nepravdepodobne), anebo zapojenim v kytaru (velmi pravdepodobne). Tipnul bych to na prohozene stineni a signalovy vodic.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

no vec sa ma tak ze jeden huci viac a druhy menej ale obydva hucia nadmerne a obavam sa ze ked im to zase poslem na reklamaciu tak mi gitaru zase poslu v tomto stave
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Aha, to video jsem jenom proletel, tak jsem to spatne pochopil. Nechces oddelat vzadu krytku elektroniky a nafotit vnitrek? s velkou pravdepodobnosti nam to nic nerekne, ale ten problem muze byt viditelnej i takto :)
Somnus Aeternus
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Ne, dela mu to u obou, ma to na tom videu. Zkus uzemnit alobalem, zkontrolovat zapojeni, vic me fakt nenapada....
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

idem pofotit ale vsetko som tam kontroloval uzemnenie aj zapojenie
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

mycountry píše:Ne, dela mu to u obou, ma to na tom videu. Zkus uzemnit alobalem, zkontrolovat zapojeni, vic me fakt nenapada....
uzemnit alobalem?
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
vanhalf

Příspěvek od vanhalf »

framikoin píše:
mycountry píše:Ne, dela mu to u obou, ma to na tom videu. Zkus uzemnit alobalem, zkontrolovat zapojeni, vic me fakt nenapada....
uzemnit alobalem?
myslim ze myslel odtienienie
framikoin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od framikoin »

vanhalf píše:
framikoin píše:
uzemnit alobalem?
myslim ze myslel odtienienie
taky si myslim.
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Demilich

Příspěvek od Demilich »

To neslyšíte? Jasných 50Hz !!! ;-) Někde dělá zem binec...
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ano a zem se ti otaci, kdyz otacis s kytarou, co? :D
Somnus Aeternus
Demilich

Příspěvek od Demilich »

Wohma píše:Ano a zem se ti otaci, kdyz otacis s kytarou, co? :D
Neotáčí, jasná věc. Problém bude s nějakou indukcí, ať už jak někdo kdysi říkal ze zářivek, monitorů, sítě atd. zajímalo by mě, jestli to dělá i v jiné lokaci se stejným gearem :) Ale je jasné, že za to nějak může ta kytara, protože to chytá to šméčko.. Nicméně těch 50 Hz to je a od toho se dá trochu odpíchnout v nalezení zdroje toho bince ;-)
Někdy prostě nevíš, postavíš se k něčemu čelem a chytneš šum, nebo si šlápneš na kabel, někde se něco propojí/odpojí atd. Prostě to chce omrknout pořádně, zkusit v jiné místnosti, u někoho jiného doma atd.

EDIT: LOL s drivem a gainem naplno?? Co tu řešíme??? To by lezl bordel i z téměř-nula-výstupovýma snímačema.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Naposledy upravil(a) Demilich dne 7.04.2009 21:15, celkem upraveno 1 x.
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem :D
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“