Seymour Duncan SH-4 JB

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Lachim

Příspěvek od Lachim »

No,já vyměnil RM Bridge za SH4 a spokojenost. Ale to RM hrálo líp jako čistej. A rozepnutej (na singl) hraje to SH4 o dost hůř. Ale na tkreslení je zase lepčí. Kurňa,kdyby mohl člověk mít víc snímačů najednou :lol:
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
ka

na Lachima

Příspěvek od ka »

Lachime, už tam máš to SH4 delší dobu. Já mám u kobylky právě taky RM Bridge a pořád se nemůžu rozhoupat ke koupi SH4. Je to pořádný rozdíl mít u kobylky SH4 oproti RM Bridge?
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Asi mě všichni ukamenujou,ale že by to byla úplně jiná liga,mě teda nepřipadá. Platí to,co jsem napsal víše. SD4 je trochu víc řezavější = uječenej. Ale tase víc konkrétní. Pokud je za dobrou - bazarovou cenu,tak je to OK,ale za novej bych tolik co stojí,nedal. Sám jsem uvažoval o RM-Bridge+. Měl by být víc středovej. Mám zkrátka s RM-Pickups jen dobré zkušenosti.
Naposledy upravil(a) Lachim dne 8.04.2009 21:20, celkem upraveno 1 x.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Ja mam RM bridge i RM bridge+. Ten plus ma opravdu vyrazne vic stredu, na zkresleni je dobrej. Ten bez plus je zase pouzitelnej i na cistej zvuk a lehce crunchovy zvuky jsou super, takovy spravne "stary". U vetsich zkresleni to chce trochu privrit tonovou clonu aby to nebylo tak skripavy. Oba jsou to slusny snimace, ikdyz ten Duncan bude proti nim urcite lepsi (ale na to moje hrani.... :) )
Hraju výhradně na šrot.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

můj názor: Duncan RM převálcuje.... ve všem
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

no, v ceně ne
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak dyby je neprevalcoval bylo yb to dost divny..ale na to kolik rm stoji nejsou od SD zas tak daleko
Abu
Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abu »

Presne tak. Kdyby byly cenove stejny, tak nevaham. Ale takhle bych si pripadal divne, kdybych mel drazsi snimace nez celej zbytek kytary... :)
Hraju výhradně na šrot.
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Napsal jsem,jak jsem to slyšel na svém LP. Nikomu jeho názor neberu. Já osobně v tom teda rozdíl dvojnásobku ceny neslyšel. Nehledě na rozdíl v čistým zvuku. Ale to už jsem psal.
- krabiček a efektů kýbl
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“