Seymour Duncan SH-4 JB
Pravidla fóra
No,já vyměnil RM Bridge za SH4 a spokojenost. Ale to RM hrálo líp jako čistej. A rozepnutej (na singl) hraje to SH4 o dost hůř. Ale na tkreslení je zase lepčí. Kurňa,kdyby mohl člověk mít víc snímačů najednou 
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
na Lachima
Lachime, už tam máš to SH4 delší dobu. Já mám u kobylky právě taky RM Bridge a pořád se nemůžu rozhoupat ke koupi SH4. Je to pořádný rozdíl mít u kobylky SH4 oproti RM Bridge?
Asi mě všichni ukamenujou,ale že by to byla úplně jiná liga,mě teda nepřipadá. Platí to,co jsem napsal víše. SD4 je trochu víc řezavější = uječenej. Ale tase víc konkrétní. Pokud je za dobrou - bazarovou cenu,tak je to OK,ale za novej bych tolik co stojí,nedal. Sám jsem uvažoval o RM-Bridge+. Měl by být víc středovej. Mám zkrátka s RM-Pickups jen dobré zkušenosti.
Naposledy upravil(a) Lachim dne 8.04.2009 21:20, celkem upraveno 1 x.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam RM bridge i RM bridge+. Ten plus ma opravdu vyrazne vic stredu, na zkresleni je dobrej. Ten bez plus je zase pouzitelnej i na cistej zvuk a lehce crunchovy zvuky jsou super, takovy spravne "stary". U vetsich zkresleni to chce trochu privrit tonovou clonu aby to nebylo tak skripavy. Oba jsou to slusny snimace, ikdyz ten Duncan bude proti nim urcite lepsi (ale na to moje hrani....
)
Hraju výhradně na šrot.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Abu
- Bandzone: http://bandzone.cz/thedirtyraccoons
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak. Kdyby byly cenove stejny, tak nevaham. Ale takhle bych si pripadal divne, kdybych mel drazsi snimace nez celej zbytek kytary... 
Hraju výhradně na šrot.
Napsal jsem,jak jsem to slyšel na svém LP. Nikomu jeho názor neberu. Já osobně v tom teda rozdíl dvojnásobku ceny neslyšel. Nehledě na rozdíl v čistým zvuku. Ale to už jsem psal.
- krabiček a efektů kýbl
- krabiček a efektů kýbl