Ibanez GAX30 vs. Cort X2 atp.
Pravidla fóra
No tak může to být samozřejmě kopie /třeba fa. Apollo dělala kopie Warlocka, ale s hlavou ve tvaru hokejky/, ale to neznamená, že hraje hůř. Navíc co se týče ceny, taková kopie mohla původně stát klidně stejně jako originál.
Jestli je rok hraná, tak už se snad nemáš čeho bát.
Jestli je rok hraná, tak už se snad nemáš čeho bát.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
HH no sranda je, ze fakt vypada na prvni pohled trochu jinak nez GAXka, ale mozna je to jen novejsi revize. U kytary v teto cenove relaci nema smysl resit, jestli je to original nebo kopie, ona koneckoncu pripadna kopie by mohla byt dokonce kvalitnejsi nez original, ale nevim, kdo by se s tim prcal 
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Tj,nějak se mi nezdá,že by někdo kopíroval lacinnou kytaru byť je od Ibanezu. Nakonec by ta výroba kopie mohla přijít skoro i dráž,než originál.Wohma píše:HH no sranda je, ze fakt vypada na prvni pohled trochu jinak nez GAXka, ale mozna je to jen novejsi revize. U kytary v teto cenove relaci nema smysl resit, jestli je to original nebo kopie, ona koneckoncu pripadna kopie by mohla byt dokonce kvalitnejsi nez original, ale nevim, kdo by se s tim prcal
-
92ChazzyChazz
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/mattie
na svý GAXce to mám upě stejně jako na tý co se ti nezdá
a taky Made in China, takže jestli mi z kytar.cz neposlali nákou napodobeninu, tak je to GAXka 
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% of us you still listen to real music!
OK a máš tam jaký ty kolečka na volume a tune ? Ty jak jsou na té co se mi nezdá, nebo ty černé ? Btw.... takže myslíš teda, že je to pravá GAX 30 jo ? A že bych jí měl koupit ?92ChazzyChazz píše:na svý GAXce to mám upě stejně jako na tý co se ti nezdáa taky Made in China, takže jestli mi z kytar.cz neposlali nákou napodobeninu, tak je to GAXka
-
92ChazzyChazz
ty poťáky mám ty stříbrný... jako na tý co chceš koupit...sEmprE píše:OK a máš tam jaký ty kolečka na volume a tune ? Ty jak jsou na té co se mi nezdá, nebo ty černé ? Btw.... takže myslíš teda, že je to pravá GAX 30 jo ? A že bych jí měl koupit ?92ChazzyChazz píše:na svý GAXce to mám upě stejně jako na tý co se ti nezdáa taky Made in China, takže jestli mi z kytar.cz neposlali nákou napodobeninu, tak je to GAXka
Ibanez ART 120, Jolana Diamant -> Proel cable-> Marshall JCM 2000 TSL 60-> Monster cable-> Marshall 4x12"
Tak mám kytaru doma a na to, že je k tomu malé 10 W kombo to hraje krásně. Vím, že se mi teď všichni vysmějete, máte určite mnohem lepší materiál doma, ale mně to zatim stačí. Tak jsem s kytarou spokojenej a Gaxka mi sende 10 x víc než Cortka X2. Asi jsem zamilovanej do SGček a to jsem je před 14-ti dněma nechtěl 
Jo a díky za rady, moc jste mi pomohli.
-
92ChazzyChazz
a nemáš problémy s váhou tý kytary??sEmprE píše:Tak mám kytaru doma a na to, že je k tomu malé 10 W kombo to hraje krásně. Vím, že se mi teď všichni vysmějete, máte určite mnohem lepší materiál doma, ale mně to zatim stačí. Tak jsem s kytarou spokojenej a Gaxka mi sende 10 x víc než Cortka X2. Asi jsem zamilovanej do SGček a to jsem je před 14-ti dněma nechtěl
-
92ChazzyChazz
jojo, taky mi ta váha upě vyhovuje užsEmprE píše:Ne ne, to je úplná paráda. Právě že mi to strašně vyhovuje, když je to těžký.... doufám že bude takhle těžká i moje vysněná kytarka: Epiphone SG, nevím teď přesně typ, ale stojí 8500 Kč.Prostě je to paráda
no hlavně že si spokojenej ty. at ti to hrajesEmprE píše:Tak mám kytaru doma a na to, že je k tomu malé 10 W kombo to hraje krásně. Vím, že se mi teď všichni vysmějete, máte určite mnohem lepší materiál doma, ale mně to zatim stačí. Tak jsem s kytarou spokojenej a Gaxka mi sende 10 x víc než Cortka X2. Asi jsem zamilovanej do SGček a to jsem je před 14-ti dněma nechtěl
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- ...EDGE...
Off topič, ale musim pogratulovat, zrovna vcera jsem si pro jedno SGcko dosel a hraje se na nej paradne, zvlast kdyz je z dobreho dreva, vazi kolem ctyr kil a skvele balancuje, neprepadava a tak, skvely tvarsEmprE píše:Přesně tak, ještě včera byl u mně kámík se Squierem Stratem a teda na toho se mi taky hraje špatně.... prostě mi ty SGčka zrovna sedly.... Spíš mám víc štěstí, než rozumuV podstatě jsem si předtim žádný SGčko nezkoušel, tak jsem nevěděl do čeho jdu, ale náhodou mi sedly a to hodně
...EDGE... píše:Off topič, ale musim pogratulovat, zrovna vcera jsem si pro jedno SGcko dosel a hraje se na nej paradne, zvlast kdyz je z dobreho dreva, vazi kolem ctyr kil a skvele balancuje, neprepadava a tak, skvely tvarsEmprE píše:Přesně tak, ještě včera byl u mně kámík se Squierem Stratem a teda na toho se mi taky hraje špatně.... prostě mi ty SGčka zrovna sedly.... Spíš mám víc štěstí, než rozumuV podstatě jsem si předtim žádný SGčko nezkoušel, tak jsem nevěděl do čeho jdu, ale náhodou mi sedly a to hodně
JJ, přesně takovýhle vlastnosti má GAX 30.
Měl bych ještě dotázeček.... jak silný kombo (myslím Waty) musí být třeba na koncerty ? Myslím nějákou tu nejnižší hodnotu, aby z toho diváci něco měli ?
No ono je to spíš pro tebe, aby ses mezi ostatníma slyšel. K divákům to jde přes odposlechy.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
-
92ChazzyChazz
co ti vystačí ve zkušebně, aby ses slyšel, vystačí ti všude, ty akce se zvučej, takže to de přes PA... a těch Wattů řekněme min. 30 aby ses slyšel přes bicáka... samozřejmě ne s 6,5" reprem...EDGE... píše: JJ, přesně takovýhle vlastnosti má GAX 30.![]()
Měl bych ještě dotázeček.... jak silný kombo (myslím Waty) musí být třeba na koncerty ? Myslím nějákou tu nejnižší hodnotu, aby z toho diváci něco měli ?
hele tak mne to prislo taky divne ale holt je to nejaka novejsi revize (kdyz rika chazz ze ma uplne stejnou...)
sam vlastnim tu starsi a vybiral sem ji z nekolika kusu tvarove mi celkem sedne(hraje se mi na ni celkem pohodlne) a mam v ni i dimarzio snimace takze se na to da hrat. myslim si ze za 3000 si poridil dobre tak at hraje
sam vlastnim tu starsi a vybiral sem ji z nekolika kusu tvarove mi celkem sedne(hraje se mi na ni celkem pohodlne) a mam v ni i dimarzio snimace takze se na to da hrat. myslim si ze za 3000 si poridil dobre tak at hraje
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
www.black-audio.net
-
92ChazzyChazz
máš tu druhou?MrB14ck píše:hele tak mne to prislo taky divne ale holt je to nejaka novejsi revize (kdyz rika chazz ze ma uplne stejnou...)