http://klub.roxy.cz/index.php?dok=00150000001567,det
http://www.chriscornell.com/
http://kultura.ihned.cz/c1-36294910-chr ... audioslave
CHRIS CORNELL 21. 6. 2009, 20.00 hod., klub Roxy, Praha
- tallicaman
CHRIS CORNELL 21. 6. 2009, 20.00 hod., klub Roxy, Praha
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
Re: CHRIS CORNELL 21. 6. 2009, 20.00 hod., klub Roxy, Praha
Ja tam jdu, ale kvuli tomu ze jsem dostal listky zadara.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
No to co rekl Kamahl je docela pravda. Jako jeho predstaveni bylo dobry. Basak, druhej kytarista (ten kratkovlasej pro ty co tam byli) a bubenik, udelali taky dobrou show. Co me zklamalo byl prvni kytarista(sola u audioslave), ktery vubec nezahral audioslave tak jak mel, na efekty se vytento a vubec neznelo to jak to melo.
Druhe zklamani bylo Like a Stone, ktere bylo akusticke (ta cornellova verze se mi nelibi).
Treti bylo poradi pisnicek, otevirali s tim jeho novym RnB, na to nejaky ten Audioslave, pak vic RnB, audioslave/soundgarden a tak dal. Vubec mi setlist pripadal trochu chaoticky.
Ty veci od Soundgarden zneli dobre, ale hlavne protoze se vystridali kytaristi na to kdo hraje sola, a druhej kytarista se vubec nebal efekty pouzivat.
Co me navic zklamalo je ze prvni kytarista u Be Yourself nepouzival wah, i kdyz ho tam ocividne mel (vyuzil ho u soundgarden). Cims to co rekl Kamahl je dost pravda, protoze audioslave holt neni to stejny bez morella.
Jo a jeste napad hrat jeho solovou karieru/ soundgarden/audioslave/temple of the dog(nebo jak se to jmenuje) na jednom koncerte je uplna blbost, protoze pak je publikum rozdelene a neni tam dobra atmosfera.
Druhe zklamani bylo Like a Stone, ktere bylo akusticke (ta cornellova verze se mi nelibi).
Treti bylo poradi pisnicek, otevirali s tim jeho novym RnB, na to nejaky ten Audioslave, pak vic RnB, audioslave/soundgarden a tak dal. Vubec mi setlist pripadal trochu chaoticky.
Ty veci od Soundgarden zneli dobre, ale hlavne protoze se vystridali kytaristi na to kdo hraje sola, a druhej kytarista se vubec nebal efekty pouzivat.
Co me navic zklamalo je ze prvni kytarista u Be Yourself nepouzival wah, i kdyz ho tam ocividne mel (vyuzil ho u soundgarden). Cims to co rekl Kamahl je dost pravda, protoze audioslave holt neni to stejny bez morella.
Jo a jeste napad hrat jeho solovou karieru/ soundgarden/audioslave/temple of the dog(nebo jak se to jmenuje) na jednom koncerte je uplna blbost, protoze pak je publikum rozdelene a neni tam dobra atmosfera.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
fuck off!! tak to mě s**e dpc! to jsem prodrbal
Už nehraju, pouze poslouchám ...
-
simonwalker
- Kontaktovat uživatele:
O moc si neprisel.Rainmaker píše:fuck off!! tak to mě s**e dpc! to jsem prodrbal