CHRIS CORNELL 21. 6. 2009, 20.00 hod., klub Roxy, Praha

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
tallicaman

CHRIS CORNELL 21. 6. 2009, 20.00 hod., klub Roxy, Praha

Příspěvek od tallicaman »

BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Kamahl

Příspěvek od Kamahl »

Bez Morella mě nezajímá. :lol:
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Re: CHRIS CORNELL 21. 6. 2009, 20.00 hod., klub Roxy, Praha

Příspěvek od simonwalker »

Ja tam jdu, ale kvuli tomu ze jsem dostal listky zadara.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

No to co rekl Kamahl je docela pravda. Jako jeho predstaveni bylo dobry. Basak, druhej kytarista (ten kratkovlasej pro ty co tam byli) a bubenik, udelali taky dobrou show. Co me zklamalo byl prvni kytarista(sola u audioslave), ktery vubec nezahral audioslave tak jak mel, na efekty se vytento a vubec neznelo to jak to melo.
Druhe zklamani bylo Like a Stone, ktere bylo akusticke (ta cornellova verze se mi nelibi).
Treti bylo poradi pisnicek, otevirali s tim jeho novym RnB, na to nejaky ten Audioslave, pak vic RnB, audioslave/soundgarden a tak dal. Vubec mi setlist pripadal trochu chaoticky.

Ty veci od Soundgarden zneli dobre, ale hlavne protoze se vystridali kytaristi na to kdo hraje sola, a druhej kytarista se vubec nebal efekty pouzivat.

Co me navic zklamalo je ze prvni kytarista u Be Yourself nepouzival wah, i kdyz ho tam ocividne mel (vyuzil ho u soundgarden). Cims to co rekl Kamahl je dost pravda, protoze audioslave holt neni to stejny bez morella.

Jo a jeste napad hrat jeho solovou karieru/ soundgarden/audioslave/temple of the dog(nebo jak se to jmenuje) na jednom koncerte je uplna blbost, protoze pak je publikum rozdelene a neni tam dobra atmosfera.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
Rainmaker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rainmaker »

fuck off!! tak to mě s**e dpc! to jsem prodrbal
Už nehraju, pouze poslouchám ...
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Rainmaker píše:fuck off!! tak to mě s**e dpc! to jsem prodrbal
O moc si neprisel.
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“