Orlik

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
WildChild9

Orlik

Příspěvek od WildChild9 »

Zdravim vsechny, chtel sem nekoho pozadat o pomoc. Nemohl by mi prosim nekdo otabovat(nevim jak to rict) "solo" z pisnicky Skinheadskej Stat od Orliku..Vazne moc prosim...Diky za pripadnou pomoc

http://www.youtube.com/watch?v=_DGkpufFUH0

WILDCHILD9
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

WildChild9

ja uz na to taky koukal...ale pripada mi to dost nepresny...a nebo sem uplnej debil... :(
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

ja teda nevim ale sou tam 4 akordy :) je to dost primitivni song... si vem kytaru, pust si ten song a za 2 minuty to musis mit..

v powerech nebo bareckach A -> G -> F#moll - a ten ctvrtej asi Emi(E5) ale pustil jsem si to jen jednou s kytarou v ruce na sucho..

proste to klesa od A(A5) dolu tot vse...
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
WildChild9

ja pisnicku hrat umim...akorat mi proste nejde to "solo"...vubec neumim odposlouchavat:(
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

nvm me to na to solo docela sedi...jestli se tomu da rikat solo
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

WildChild9 píše:ja pisnicku hrat umim...akorat mi proste nejde to "solo"...vubec neumim odposlouchavat:(
jo to solo, no jelikoz je ta pisen v Adur tak cele to pidi solo se hraje jen v prvnim boxu pentatoniky..

cili je to zhruba takhle (samozrejme detaily uz si doladis, neresil jsem presne opakovani te fraze kde se strida 5/7 prazec, a ten zaver se asi hraje pres dve struny jak jsem zapsal, ale klidne i jen na strune G)

stejne, sola se hraji priblizne, muzes tam flaknout cokoliv podobneho v tom boxu ;)

Obrázek
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
WildChild9

diky chlape...presne tohle sem potreboval...ses kadr:D :)
tesasi

Re: Orlik

Příspěvek od tesasi »

Zdravim, mám problem najít akordy k písničce Už konečně přijedou rytíři z Blaníku od Orlíku. Předem díky za vše.
Jirkaaa

Re: Orlik

Příspěvek od Jirkaaa »

:( akordy??? co takhle to oposlouchat? ty jo asi to bude OT ale žasnu, jak jsou dneska mladý rozmlsaný.... já a neni to tak dávno to louskal z kazeťáku příp.videokazet z tv NOVA a Meduzy ... internet byl luxus...asi by to nová generace potřebovala taky aby se naučila poslouchat :cry: sorry musel jsem si postesknout

Edit : aby jsi neřekl ,že jsem zlej | Bbmi | C# | G # | F # F | a porád dokola , práce na 0,5 minuty z youtube
Charvel, Fokus Strat, Ibanez Performance
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“