Les paul - (Lukáš) -AIR FARE
Pravidla fóra
Les paul - (Lukáš) -AIR FARE
Čus, nevíte nekdo co je to za gibsona co ma Lukáš z AIR FARE ??? typ ??.....na kolik by tak mohl vyjit .....?? 
Naposledy upravil(a) Burimen dne 14.04.2009 16:07, celkem upraveno 1 x.
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
100k to nebude, odhadem tak 70, kdysi stál na kytary.cz bílý custom 100, ale nedávno jsem nějakýho customa asi za 64k... ale ted to nemůžu nikde najít... + teda ty EMGzakk_wylde píše:Gibson Les Paul Custom + EMG snímače, kytara +- 100 000,--, snímače +- 4000,--
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
- Regular John
- citizen.one
určitě se jim můžeš ozvat na nějákej ten email, co tam mají - já jsem se takle právě ptal na Thomasův aparát, když jsem ještě neznal Traynor.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
možná to těch 100k opravdu bude, ale tak pokud by chtěl nějakýho "obvyklého" customa, tak ho za těch 70 fakt sezene...citizen.one píše:oni jich majou vic, 2,5 cm rozhodne nema, nektery se ale delaly s tencim telem, takze je z tehle serii...a cena bude myslim opravdu tech 100+, je to dost stara kytara...
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
LP Custom Lite - 2.polovina 80.let
EDIT:
tady je, dokonce se zdá že měly EMG "stock" .. divný

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDe ... em=2009061
EDIT:
tady je, dokonce se zdá že měly EMG "stock" .. divný

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDe ... em=2009061
I´m wheels... movin´wheels
lukas hraje na ten custom lite s EMG (ktere jsou opravdu uz z vyroby), je to hodne dobra kytara - ale nehraje treba uplne jako klasickej LP custom
nejvic se mi libi jak je tenka, tenci nez treba PRS CE24. ta kytara hraje dost moderne i pres ten jeho handwired stack, chtel vymenit snimace ale ja osobne si myslim ze to prave dela ten zvuk zajimavej. ale jemu by to hralo dobre i s diamantkou 
tím si snad chtěl urazit diamantky??Kinx píše:lukas hraje na ten custom lite s EMG (ktere jsou opravdu uz z vyroby), je to hodne dobra kytara - ale nehraje treba uplne jako klasickej LP customnejvic se mi libi jak je tenka, tenci nez treba PRS CE24. ta kytara hraje dost moderne i pres ten jeho handwired stack, chtel vymenit snimace ale ja osobne si myslim ze to prave dela ten zvuk zajimavej. ale jemu by to hralo dobre i s diamantkou
jinak já bych si taky svoji vysněnou kytaru představoval nějak takhle, aby to bylo tvarem klasické LP, ale aby bylo o něco tenčí kvůli váze, a aby mělo tenký krk a pěkný přístup k vyšším pražců, no a ještě ty EMG... no lahoda
- citizen.one
- citizen.one
- tallicaman
- citizen.one
- zakk_wylde
- Kontaktovat uživatele:
Supreme jsem jednou zkoušel a nepřišel mi zrovna těžký, určitě byl lehčí než můj custom od Epicitizen.one píše:jop,supreme ma nejaky dutiny, ne vsude, ale celkem dost, ale hraje jak vino,takze si nestezuju, spis ze je dost tlustej a tezkej...je to dost svoje kytara, hraje jinac nez customy, i kdyz ja nehral na mym ampu a nastaveni na jiny nez customy s EMG, takze zase otazka...
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
- citizen.one
no nevim no, lehky dvakrat nejni, ja pomeruju k nepomerne lehkymu PRS 
jinac k tem dutinam nevim proc to tolik vsichni resi, jde o zvuk a ne cestu k nemu, kdyz jsem ho kupoval, tak jsem porovnaval s Black Custom Historic a nakonec supreme vysel vitezne, litoval jsem toho jen parkrat a to kdyz jsem mel pocit, ze musim zkusit EMG, ten me uz presel a tak jsem spokojenej...
jinac k tem dutinam nevim proc to tolik vsichni resi, jde o zvuk a ne cestu k nemu, kdyz jsem ho kupoval, tak jsem porovnaval s Black Custom Historic a nakonec supreme vysel vitezne, litoval jsem toho jen parkrat a to kdyz jsem mel pocit, ze musim zkusit EMG, ten me uz presel a tak jsem spokojenej...