Les paul - (Lukáš) -AIR FARE

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Burimen

Les paul - (Lukáš) -AIR FARE

Příspěvek od Burimen »

Čus, nevíte nekdo co je to za gibsona co ma Lukáš z AIR FARE ??? typ ??.....na kolik by tak mohl vyjit .....?? :)
Naposledy upravil(a) Burimen dne 14.04.2009 16:07, celkem upraveno 1 x.
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

Gibson Les Paul Custom + EMG snímače, kytara +- 100 000,--, snímače +- 4000,--
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

zakk_wylde píše:Gibson Les Paul Custom + EMG snímače, kytara +- 100 000,--, snímače +- 4000,--
100k to nebude, odhadem tak 70, kdysi stál na kytary.cz bílý custom 100, ale nedávno jsem nějakýho customa asi za 64k... ale ted to nemůžu nikde najít... + teda ty EMG
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Burimen

Příspěvek od Burimen »

Já, jsem si všimnul že ten LP má snad jen 2,5 cm tlusté tělo a nemužu ten typ nikde najit :cry:
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Tak jim napiš... Zas tak namyšlení, aby ti neodepsali nejsou :)
citizen.one

Příspěvek od citizen.one »

oni jich majou vic, 2,5 cm rozhodne nema, nektery se ale delaly s tencim telem, takze je z tehle serii...a cena bude myslim opravdu tech 100+, je to dost stara kytara...
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

určitě se jim můžeš ozvat na nějákej ten email, co tam mají - já jsem se takle právě ptal na Thomasův aparát, když jsem ještě neznal Traynor.)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

citizen.one píše:oni jich majou vic, 2,5 cm rozhodne nema, nektery se ale delaly s tencim telem, takze je z tehle serii...a cena bude myslim opravdu tech 100+, je to dost stara kytara...
možná to těch 100k opravdu bude, ale tak pokud by chtěl nějakýho "obvyklého" customa, tak ho za těch 70 fakt sezene...
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

na bandzone odpovídaj... se spožděním, ale přece....
Jináč to LP je opravdu tenké...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Tonda

Příspěvek od Tonda »

LP Custom Lite - 2.polovina 80.let :?:

EDIT:
tady je, dokonce se zdá že měly EMG "stock" .. divný

Obrázek

http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDe ... em=2009061
I´m wheels... movin´wheels
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

lukas hraje na ten custom lite s EMG (ktere jsou opravdu uz z vyroby), je to hodne dobra kytara - ale nehraje treba uplne jako klasickej LP custom :) nejvic se mi libi jak je tenka, tenci nez treba PRS CE24. ta kytara hraje dost moderne i pres ten jeho handwired stack, chtel vymenit snimace ale ja osobne si myslim ze to prave dela ten zvuk zajimavej. ale jemu by to hralo dobre i s diamantkou :)
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

Kinx píše:lukas hraje na ten custom lite s EMG (ktere jsou opravdu uz z vyroby), je to hodne dobra kytara - ale nehraje treba uplne jako klasickej LP custom :) nejvic se mi libi jak je tenka, tenci nez treba PRS CE24. ta kytara hraje dost moderne i pres ten jeho handwired stack, chtel vymenit snimace ale ja osobne si myslim ze to prave dela ten zvuk zajimavej. ale jemu by to hralo dobre i s diamantkou :)
tím si snad chtěl urazit diamantky?? :-)

jinak já bych si taky svoji vysněnou kytaru představoval nějak takhle, aby to bylo tvarem klasické LP, ale aby bylo o něco tenčí kvůli váze, a aby mělo tenký krk a pěkný přístup k vyšším pražců, no a ještě ty EMG... no lahoda
citizen.one

hm, tak serii lite jsem nejak prehlidl, no doufam ze se mi dostane do ruky v dobe, kdy budu zrovna mit tech 50 nebo kolik se to pohybuje...tenkej LP by byla parada, i kdyz...no...ty kytary me pripravujou o vsechny finance a to i v dobe, kdy mam hlavni setup davno vyresenej, dokonce dvakrat :D
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

tenhle custom lite neni moc k videni, v cechach jsem videl snad jen ten na kterej hraje lukas. ani na ebayi moc nelitaj :) v nabidce gibsonu byl myslim jen chvili, asi dva roky na konci 80tek.

vyrabelo se jeste studio lite a to bylo myslim z balzy.
citizen.one

jj, uz jsem to prosel, kdyby, tak jedine custom, i kdyz otazka jestli by to hralo o tolik jinak nebo lip nez supreme,abych si nepritahl domu druhou temer stejnou kytaru...
tallicaman

Příspěvek od tallicaman »

ja si myslim, ze to bude mit uplne jiny zvuk... je to takove spis espcko, ten supreme je duty, ne?
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
citizen.one

jop,supreme ma nejaky dutiny, ne vsude, ale celkem dost, ale hraje jak vino,takze si nestezuju, spis ze je dost tlustej a tezkej...je to dost svoje kytara, hraje jinac nez customy, i kdyz ja nehral na mym ampu a nastaveni na jiny nez customy s EMG, takze zase otazka...
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Supreme.. aneb sem tam ňáká dutinka :mrgreen:

Obrázek
I´m wheels... movin´wheels
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

citizen.one píše:jop,supreme ma nejaky dutiny, ne vsude, ale celkem dost, ale hraje jak vino,takze si nestezuju, spis ze je dost tlustej a tezkej...je to dost svoje kytara, hraje jinac nez customy, i kdyz ja nehral na mym ampu a nastaveni na jiny nez customy s EMG, takze zase otazka...
Supreme jsem jednou zkoušel a nepřišel mi zrovna těžký, určitě byl lehčí než můj custom od Epi
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
citizen.one

no nevim no, lehky dvakrat nejni, ja pomeruju k nepomerne lehkymu PRS :)
jinac k tem dutinam nevim proc to tolik vsichni resi, jde o zvuk a ne cestu k nemu, kdyz jsem ho kupoval, tak jsem porovnaval s Black Custom Historic a nakonec supreme vysel vitezne, litoval jsem toho jen parkrat a to kdyz jsem mel pocit, ze musim zkusit EMG, ten me uz presel a tak jsem spokojenej...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“