Prosím o radu!
Sháním digi piano s kladívkovou mechanikou,jako vhodnou alternativu hry na klavír se samohrajkou (pro začátečníka)-levnější.Můžete poradit?Děkuji!
Prosím poraďte - digitální piano s kladívkovou mechanikou!
Pravidla fóra
Prosím o informaci
Našla jsem tohle piano,co tomu říkáte,poradíte prosím?
http://music-shop.vltava2000.cz/store/g ... mentID=290
Re: Prosím o informaci
Zdravím.Vlaďa píše:Našla jsem tohle piano,co tomu říkáte,poradíte prosím?
O tomhle jsem taky někde četl, ale nemám ho ozkoušené. Bůhví, jaká bude mechanika...
Pokud jde hlavně o peníze, tak asi nejlevnější variantou je Casio CDP-200R, low-endové digi piano se simulací kladívkové mechaniky, do kterého připleskli samohrajkovou výbavu.
L
Jao vždycky, můžu se zeptat, proč nechceš klasické pianino? Všechny důvody, zlikviduju Ti jeden po druhém 
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Taky chci koupit digitální piano. Moje důvody proč si myslím, že je pro mě digitální vhodnější:Asanoth píše:Jao vždycky, můžu se zeptat, proč nechceš klasické pianino? Všechny důvody, zlikviduju Ti jeden po druhém
1. Bydlím v paneláku, sousedi, spolubydlící => možnost výstupu na sluchátka u digi je plus
2. Bydlím v podnájmu. Klasické piano si asociuji s těžkým břemenem. Tudíž obtíže při případném stěhování.
3. Tuším lenost ve starání se o klasické piano.
4. Cenově se mi zdají digitální levnější
Jsem absolutní začátečník, zvukově nepoznám digitální od akustického. Jde mi hlavně o naučení se hrát. Jediný problém tedy vidím v té dynamice úhozu, pokud bych vybral špatný model.
Prosím o "likvidaci" mých důvodů
1. všechno jde ztlumit.
2. tak pokdu jsi línej jako veš, tak je to Tvůj problém, ale stojí to za to
A je to těžký 
3. viz nahoře. Navíc se o to tolik starat nemusíš.
4. nemusí být.
Kup si digitál, ale kvalitní
2. tak pokdu jsi línej jako veš, tak je to Tvůj problém, ale stojí to za to
3. viz nahoře. Navíc se o to tolik starat nemusíš.
4. nemusí být.
Kup si digitál, ale kvalitní
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C