Začátečník-Hledám El. Kytaru Set na LEVAKA Do 6000kc

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Rush

Začátečník-Hledám El. Kytaru Set na LEVAKA Do 6000kc

Příspěvek od Rush »

Cavte, chtel bych si koupit elektrickou kytaru a to rovnou celej set jenze nemam tuseni kde takovej set sehnat pro levaky a o aby obsahoval:
1,kytaru (jsem zacatecnik takze nic moc nobl)
2, kombo(10-15W)
3,ladicku
4,...a ty blbosti co k tomu patrej jako kabel nahradni struny atak dale a tak dale...

taky bych se chtel vejit tak do 6000 Kc...pokud by ste na nejakou takovou narazil nekdo tak pripiste plz....

Jo a je to Na Punk.

Dik...RusH
xmarox

Příspěvek od xmarox »

nemam tuseni kde takovej set sehnat pro levaky
co takhle hudebniny?
Rush

Příspěvek od Rush »

Dneska jedu do okresniho mesta tak se kouknu po nakym shopu ale nevim mno...skusim se tam po necem mrknout...
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

co takhle pohledat na netu? kytary.cz jistě budou mít v nabídce.
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Rush

Příspěvek od Rush »

Mno po pravde...psal jsem sem abych mel presnej tip a ne aby mi nekdo rekl tak se koukni na net... neni to urazka ale rad bych poradil vic protoze nejsem prebornik a nevim co je nejlepsi...
xmarox

Příspěvek od xmarox »

přesný tip už je na tobě, kytarové sety do těch 6000 budou všechny stejné, jen co tak se vyvaruj stagg, behringer, dimavery, když už tak zkus třeba ibanez nebo tak...ale lepší je to vidět a zkusit v hudebninách...pokud teda někde ty sety mají..u nás je myslím nevedou..ale objednat ti můžou všude všechno..
Rush

Příspěvek od Rush »

Jako ta cena se muze vysplhat i ves treba do tech 8000 kc...jde o to ze se mi nechce brigadnicit pul roku na kytaru tak sem napsal do 6000kc...ja se pak prizpusobim az tomu kolik bude kytara stat...jo a kdyby ste mi treba vipsali odkazy zvlast na kytaru, kombo, apod co v setu vsechno je tak to nevadi...ale musi to bejt od jednoho prodejce at neplatim 10 postovnejch...a v tech znascach( nebo co to bylo :D) se ja fakt neviznam protoze sem fakt basic jak ma bejt...maximalne vim jak to hraje ale jak na to hrat...to vo tom nemam ani paru :D...takze bych chtel poradit jaka kytara je lepsi nez naka jina apod...jen mam proste par vyhrat a to ze to ma bejt kytara pro levaky, a na punk...mno a at se na to da trochu hrat...chcem si zalozit skupinu a ta se bez kytary fakt neobejde...takze potrebuju spis takhle pomoct jestli mi rozumite...:D...(tim nechci rict ze ste hloupi ale jestli sem se dobre vyjadril :D)
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Asi něco od Ibanez, Bach nebo Vintage. Cort nedělá moc levorukejch.

Jinak to neobědnávej přes net, ale zvedni zadek a vyjeď do Prahy/Brna s někym, kdo tomu rozumí, abys nekoupil šunt. V takovym případě bys mohl zajet i do skladu Fokusa a koupit sakra dobře.

Ještě bych být Tebou zvážil, jestli opravdu kytara, protože pokud je Tvou jedinou pohnutkou začátek kapely, tak tě musím upozornit, že kytaristů je jak sraček, kdežto všeho ostatního nedostatek...
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Rush

Příspěvek od Rush »

ne tam od kud sme...:D...a na kytaru sem chtel vzdycky hrat :D... jen sem na to nemel nejako odvahu ani chechtaky...ted bych potreboval taky vedet kolik asi takova kytara +kombo a vsechno tohle bude stat...jako moje fakt konecna hranice je asi tech 10000kc...jak sem rikal ...musim si na to videlat sam...brigadou...takze nechci davat naky velky prachy do kytary... jako kdybych nebyl levak tak neni problem si neco sehnat i levnejc ale proste sem se asi blbe narodil :D...dystak piste dal rady...kazda rada dobra...diki diki diki...
Rush

Příspěvek od Rush »

pardon...kdystak to jedno smazte...sem kliknul dvakrat...omlouvam se...
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak da se to sehnat secko aji za 3000 zejo ale za moc to nestoji..za 10 000 bys uz mohl mit slusnou vybavu kdybys nasel neco slusneho na bazaru
Rush

Příspěvek od Rush »

po bazarech to je na nic...90procent kytar je pro pravaky a je to vetsinou bez zaruky apod...to chce novy nadoby
Rush

Příspěvek od Rush »

jen mi to tak pripada nebo je opravdu tahle kytara pro levaky...na tom obrazku to tak vypada...: http://kytary.cz/stagg-kytarova-sada-e- ... 08:0:0:1:0
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

já bych bral pro leváka tohle:

http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... 25:0:0:1:0

ale set, kterej by obsahoval levorukou kytaru sem neviděl ani nepamatuju
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

[quote="Rush"]jen mi to tak pripada nebo je opravdu tahle kytara pro levaky...na tom obrazku to tak vypada...: http://kytary.cz/stagg-kytarova-sada-e- ... 08:0:0:1:0[/quoteto je pro pravaky...a dyz je na bazarech 90% pro pravaky neva, tobe nestaci tech 10%?
xmarox

Příspěvek od xmarox »

po bazarech to je na nic...90procent kytar je pro pravaky a je to vetsinou bez zaruky apod...to chce novy nadoby
tak zaprvé: nádobí...

zadruhé: plácneš tohle a pak hodíš odkaz na stagg..??? ach jo...navíc ani nepoznáš levorukou kytaru...zkus popřemýšlet jestli tvé příspěvky k něčemu jsou...díky
Rush

Příspěvek od Rush »

Takze se asi shodnem vseci ze set na levaka asi neni...to je skoda protoze se mi nechtrelo kupovat vsechno zvlast...mno ja se zkusim kouknout asi po nejakym kamennym obchode nejspis v Hradci...ale dik za radu...tak zatim cav...a jeste jednou dik...
Saul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Saul »

jednou budeš rád, že jsi žádnou sadu nekoupil... :wink:
ESP RZK-1, ESP 901, Randall RH150G3, Mesa Boogie 4x12, kabeláž Klotz, Behringer FCB1010, ....a čekání na g-majora
Rush

Příspěvek od Rush »

snad jo...vsem moc dekuju za rady a trpelivost s mim basic pristupem...mno jestli se o kytarach dozvim neco vic tak budu pomahat co se da...
Asanoth

Příspěvek od Asanoth »

Caggan píše:já bych bral pro leváka tohle:

http://kytary.cz/squier-by-fender-stand ... 25:0:0:1:0

ale set, kterej by obsahoval levorukou kytaru sem neviděl ani nepamatuju
Nedoporučuju, kámoš má a ne že by ta kytara byla vyloženě blbá, ale za ty prachy nestojí.
Bazar je fakt nejlepší řešení, záruku moc neřeš, když budeš kupovat něco staršího(víc jak 4 roky třeba). Jo, a když chceš hrát v kapele, tak by to chtělo asi už o dost silnější kombo než 15-20W. O tom popřemýšlej.

xmarox: Víš, on se ptá, tudíž jeho příspěvky nemají informační hodnotu a nám vlastně k ničemu nejsou. My se mu snažíme pomoct a nějakýma informacema, který už "k něčemu" jsou. To jsi ty rozhodně neudělal a proto zkus spíš ty popřemýšlet, jestli tvé příspěvky k něčemu jsou. Vlastně celej ten nahoře byl uplně na nic jen s pokusem někoho shodit. K čemu to?
RHEA - progressive rock (neaktivní)

Petrof pianino, šedesátá léta
Kawai ES-8

Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“