Lubovka SANTANDER - rychle pls
Pravidla fóra
Lubovka SANTANDER - rychle pls
Nasel sem na aukru tuto krasku
http://www.aukro.cz/item609621918_lubov ... _nova.html
Znate tu znacku? ja o tom nivkdy neslysel a cena ji nizko. nevim jestli bude hrat tak jak vypada
Znate tu znacku? ja o tom nivkdy neslysel a cena ji nizko. nevim jestli bude hrat tak jak vypada
nedáváloos píše:lepený krk dává jistotu aspoň minimální kvality...
Největší kámen úrazu je dycky dřevo, snímače jdou vyměnit a to velmi lehce(a pokud jsou hodně špatný, tak i velmi levně).loos píše:mylsím že největší kámen úrazu by mohli být snímače...
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Re: Lubovka SANTANDER - rychle pls
na www.ebay.de jich najdeš tunu podobnejch s cenou od 65 eurdraken-x píše:Nasel sem na aukru tuto krasku
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsou přesně odtamtudpavel68 píše:
na www.ebay.de jich najdeš tunu podobnejch s cenou od 65 eur
a vo tom to je - takže NEBRAT - PŘEDRAŽENÝGiof píše:Taky jsou přesně odtamtudpavel68 píše:
na www.ebay.de jich najdeš tunu podobnejch s cenou od 65 eur
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
Je pravda, že to mám z ebaye a je taky pravda, že je tam cena 65EUR, ale kdyby sis to prohlídl pořádně, tak zjistíš, že ta cena je nejvyšší příhoz a než to skončí, tak to celkem rapidně vyleze k hranici 120EUR a taky musíš započítat poštovné.pavel68 píše:na www.ebay.de jich najdeš tunu podobnejch s cenou od 65 eurdraken-x píše:Nasel sem na aukru tuto krasku
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
No prolezl jsem ebay tolikrát, že to tam znám nazpaměť. Kdybys mi dal tip na tu lubovku za 50, tak bych byl celkemrádpavel68 píše:to Flap.....chlape mlžíš,pokud to člověk proleze pořádně,najde spoustu těchto kytár např. Alba a spol. s cenou od 50ti i v režimu buy now...
Nerad ti kazím kšefty ale za starýho psa říkám to,co už jsem řekl nahoře
hele začínáš mi bejt virtuálně nesympatickej,nemůžu za to,ale pak bejvám děsně sprostej a nepříjemnejFlap píše:No prolezl jsem ebay tolikrát, že to tam znám nazpaměť. Kdybys mi dal tip na tu lubovku za 50, tak bych byl celkemrádpavel68 píše:to Flap.....chlape mlžíš,pokud to člověk proleze pořádně,najde spoustu těchto kytár např. Alba a spol. s cenou od 50ti i v režimu buy now...
Nerad ti kazím kšefty ale za starýho psa říkám to,co už jsem řekl nahoře
ten krám co prodáváš za čtyřku nemá ani cenu futrálu,do kterýho ho strkaj.
A jestli chceš slyšet zbytek na plnou hubu,fajn - vrať se do píííííííííp
děsí mne představa že nějakej chudák klučík si doma škudlí od babiček a spol. a pak si plnej představ koupí klump od tebe,klump kterej hrát nikdy nebude a plechový snímače vazbí jenom se na ně podíváš....
Pěkně nalakovanou píchovinu z hobry.
A neodepisuj bo víš prd s kým sis začal,na rozdíl od zbytku mám za sebou lecos a tak dál.
Strč si ty chujoviny víš kam
p.s. na SZ od hlídacího psa nejsem zvědavej aby bylo hned tomu blbínkovi jasno... /ale to už se tebe Flape netýká/...
ALOU CVIČIT HOLOTO !!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
zas bych nepřeháněl... to že to je blbá kytara, tak nemusí zanmenat, ž nemá žádnou cenu. Já bych to nekoupil, ale znál lidi, kterejm by bylo celkem jedno, ajk to bude hrát, hlavně že to má sexy vzhled. plno obchodů, kde všici nakupujem taky prodává sačky a když to rpodavačům řeknu, tak odvětí: "vím o tom, ale lidi to kupujou"
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.