PodX3 otazecka

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
besip

PodX3 otazecka

Příspěvek od besip »

Hoj sem v Usa planuji koupit PodX3 ale jak je znamo tady v usa je v zasuvce 110V kdezto u nas 220v

zajima mne jak jestli je to reseno s privodem elektriky do tohoto efektu
nejsem zadnej elektrikar takze pardon za mozne srandovni nazvy atd ale snad point bude k pochopeni

takze myslim si ze tento efekt pojede tak na 12v..pokud ano jak je resen adapter...je primo na privodnim kabelu??? a nebo primo v pristroji??

pocitam ze kdyby byl adapter na privodni snure tak by nebyl proble koupit v evrope proste kabel s adapterem uspusobenej na 220v-12v ale pokud je nakej adapter primo v pristroji byl by to asi spis problem a nevyplatilo by se mne tento efekt asi kupovat
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Adapter je na přívodní šnůře jako skoro u všeho
k úspěchu nevede výtah musí se jít po schodech
besip

Příspěvek od besip »

hendy9 píše:Adapter je na přívodní šnůře jako skoro u všeho
no to by znamenalo ze by to snad nemel byt problem..podle mne privod z adapteru bude asi stejne pro celej world

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Tak to je jasný... i když se nad tim zamyslíš , tak jenom idiot by dělal dva typy přístrůjů Evropský a Americký pro jiný napětí, když se stejně redukuje v adapteru...respektive by dělal vestavěný adaptery
k úspěchu nevede výtah musí se jít po schodech
besip

Příspěvek od besip »

hendy9 píše:Tak to je jasný... i když se nad tim zamyslíš , tak jenom idiot by dělal dva typy přístrůjů Evropský a Americký pro jiný napětí, když se stejně redukuje v adapteru...respektive by dělal vestavěný adaptery
no az zas tak easy to neni..ja sem v Usa uz 7 let a vim ze jsou pristroje prave s vestavenyma trafo pristrojema..hodne znamejch co si pak privezlo nake veci z Usa pak meli problem

ale kdyz uz tet vim ze je to jen snura s adapterama tak to je cool jedine co mne jeste faliruje ze Usa a japonsko maj oproti ostatnimu svteu jinou frekvneci

takze adapter pro Usa je 120AC/60HZ a Evropa ma 220AC/50HZ tak snad to nebude problem

Btw-libi se mne tvuj popis pod prispevky :wink:

Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Lachim

Příspěvek od Lachim »

No jo.Ale ty vestavěný zdroje se týkaj domácí elektroniky (velké prodeje) a profi přístrojů (spolehlivost,vysoká cena). Běžná hudební bižuterie je v rámci snížení nákladů spjata s externími trafy.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“