Hoj sem v Usa planuji koupit PodX3 ale jak je znamo tady v usa je v zasuvce 110V kdezto u nas 220v
zajima mne jak jestli je to reseno s privodem elektriky do tohoto efektu
nejsem zadnej elektrikar takze pardon za mozne srandovni nazvy atd ale snad point bude k pochopeni
takze myslim si ze tento efekt pojede tak na 12v..pokud ano jak je resen adapter...je primo na privodnim kabelu??? a nebo primo v pristroji??
pocitam ze kdyby byl adapter na privodni snure tak by nebyl proble koupit v evrope proste kabel s adapterem uspusobenej na 220v-12v ale pokud je nakej adapter primo v pristroji byl by to asi spis problem a nevyplatilo by se mne tento efekt asi kupovat
PodX3 otazecka
Pravidla fóra
PodX3 otazecka
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
no az zas tak easy to neni..ja sem v Usa uz 7 let a vim ze jsou pristroje prave s vestavenyma trafo pristrojema..hodne znamejch co si pak privezlo nake veci z Usa pak meli problemhendy9 píše:Tak to je jasný... i když se nad tim zamyslíš , tak jenom idiot by dělal dva typy přístrůjů Evropský a Americký pro jiný napětí, když se stejně redukuje v adapteru...respektive by dělal vestavěný adaptery
ale kdyz uz tet vim ze je to jen snura s adapterama tak to je cool jedine co mne jeste faliruje ze Usa a japonsko maj oproti ostatnimu svteu jinou frekvneci
takze adapter pro Usa je 120AC/60HZ a Evropa ma 220AC/50HZ tak snad to nebude problem
Btw-libi se mne tvuj popis pod prispevky
Neni dulezite kolik let hrajes ale kolik hodin denne hrajes
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
Gear
Esp Ltd vipe 50
Jackson SL2
Digitech DF-7
Vox AD30VT-XL
No jo.Ale ty vestavěný zdroje se týkaj domácí elektroniky (velké prodeje) a profi přístrojů (spolehlivost,vysoká cena). Běžná hudební bižuterie je v rámci snížení nákladů spjata s externími trafy.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR