ma s ni nekdo zkusenosti? rad bych vedel, jestli hraje tk jak by mela za ty prachy (deti sy toho moc nemuzou dovolit )
ja osobne vlastnim B.C.Rich Mockingbird Evil Edge a on by potreboval nejakou slusnou levnou kytru a tahle se mu libi..
K věci - kytara je to slušná, stejně jako většina Ibanez skvěle padne do ruky (to oni prostě umí). Slabším článkem jsou snímače, ty AH jsou spíš nižší střední třída stocků. Jinak HW je ok, zpracování též.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Není, je maximálně na stejný úrovni (ve stejný cenový relaci) a ani náhodou nevypadá tak dobře.
Metal Johny: řek bych, že kvalitativně to bude ekvivalent RG120 => docela fajn kytara do začátku, ale možná by se dalo sehnat i něco lepšího. Jestli ti nevadí bazar tak se mrkni i tam. Občas se tam vyskytnou parádní kousky za pár "šušňů" (Jackson, vyšší serie Ibanez atd.)
EDIT: Nero je rychlejší
EDIT 2 (abych zbytečně nezabíral stránku dalším postem):
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Dej si pět facek a oběhni barák. Co jsem hrál na corty, tak se žádnej nevyrovnal ani mýmu GRG, natož o řadu vyšší kytaře.
Mě se nelíbí ten kulatej tvar, pro mě má být superstrat ostrá kytara. Taky se mi nelíběj černý superstraty. Asi bych si za ty prachy koupil něco jinýho, ale je to dost o vkusu
Dej si pět facek a oběhni barák. Co jsem hrál na corty, tak se žádnej nevyrovnal ani mýmu GRG, natož o řadu vyšší kytaře.
Mě se nelíbí ten kulatej tvar, pro mě má být superstrat ostrá kytara. Taky se mi nelíběj černý superstraty. Asi bych si za ty prachy koupil něco jinýho, ale je to dost o vkusu
zas tak bych ty corty neshazoval, o litr draz sezenes fungl novy s pruchozim krkem a SH4..sry za OT
Myslim, že vy všichni, co máte komplexy z Corta, ať už pro něj nebo proti němu, byste si měli dát facku a oběhnout barák.
Jen bych rád řekl, že to, že má kytara, obzválšť takhle levná, průchozí krk, není vždycky zas taková výhra. Ale může být.
Disaster: Ano, to je, když si vezmeš cenu SH-4 a SH-1, k tomu vcelku kvalitní zpracování, který Cort má.
Ale stejně bych radil bazar. Pokud na to nespěcháš, můžeš sehnat i dost levnej dobrej kus.
wenca93 píše:nevzpomínám si že bych viděl Ibanez do 8500 s průchozím krkem
takže průchozí krk je všechno :-* co zlato? :-* (škoda že tu není pusinkovací smajlík)
jinak jak řekl Nero, ibanez umí skvěle dělat rychlé krky které pěkně padnou do ruky. pokud ti ta kytara padne nebá bych se do ní jít, ale asi to chce vyzkoušet.
pokud bys přišetřil a netrval na tremolu tak je asi o něco výš nějaké ESP, a potom ještě je 500 draší tohle:
co má floyd rose... určitě by to stálo za zkoušku...
ale pokud se ti Ibanez líbí, padne ti do ruky tak bych se do ní nebál jít...
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5 Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4 Strings: Gibson Brite Wires or Elixir Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Chapman ML3 Modern (EMG 81+66) >>> Line6 Helix LT >>> Peavey Redstripe Bandit jako monitor - kvanta delaye a reverbu - ještě pár modrejch led diod, přeladit do open C a je ze mě Devin Townsend wannabe hadra :D
Asanoth píše:Myslim, že vy všichni, co máte komplexy z Corta, ať už pro něj nebo proti němu, byste si měli dát facku a oběhnout barák.
Jen bych rád řekl, že to, že má kytara, obzválšť takhle levná, průchozí krk, není vždycky zas taková výhra. Ale může být.
Disaster: Ano, to je, když si vezmeš cenu SH-4 a SH-1, k tomu vcelku kvalitní zpracování, který Cort má.
Ale stejně bych radil bazar. Pokud na to nespěcháš, můžeš sehnat i dost levnej dobrej kus.
kvalitni zpracovani?tos sebral kde?dyt je to stejny jak stagg akorat s dobryma snimacema, nevim co na tom porad vidite.kdyz odectes cenu snimacu tak na co se dostanes? na cenu staga a to jako ta kytara fakt nemuze hrat dobre a taky ze ani nehraje.
Já si koupil Ibanez GRG 170DX a jsem spokojený. Je asi o 2tácy levnější....jediná rozdíl v těch dvou verzích jsou snad snímače....no, jaký jsou vaše názory?
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2
"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!