Jinak Plexi nebo osmikilo . Samozřejmě obojí 50W, nehodláš přeci hrát v Sazce
možná by stála za úvahu nějaká kopie, třeba DorD, kterej se tu dost řeší.
Můžu se zeptat jen ohledně toho osmikila... jak by ta 50W hrála při "domácí" hlasitosti? Samozřejmě pokud bych jí někdy koupil tak by to bylo hlavně pro hraní s kapelou, ale měl bych jí i doma že...
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rasomaso píše:Můžu se zeptat jen ohledně toho osmikila... jak by ta 50W hrála při "domácí" hlasitosti? Samozřejmě pokud bych jí někdy koupil tak by to bylo hlavně pro hraní s kapelou, ale měl bych jí i doma že...
napiču teď mám doma a hraju na tranzi kombo stejně... ta hlasitost se ani endá nastavit, jak ej ten pot citlivej
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Hm tak jo no sakra já si budu muset někde koupit starou výrobní halu, zrekonstruovat jí na lofťák a bydlet v tom, jinak ty velký flašky prostě nevosolim.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
rasomaso píše:Hm tak jo no sakra já si budu muset někde koupit starou výrobní halu, zrekonstruovat jí na lofťák a bydlet v tom, jinak ty velký flašky prostě nevosolim.
to stejné teď chci já.... sháním prostory na zkušebnu...marně zatím
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Taky mám takový sny:D ale mě by dost stačil nějákej menší jednopodlažní barák, kterej prostě přímo zdma nesousedí s jinym.) Prostě aby to nikoho neštvalo, ale hlavně abych si to hraní užil:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
když už jsme tady u Marshallů, jaký model používají post hardcore kapely? Vidím to ve videoklipech, ale model určit nedokážu.
kytara:ESP-LTD MH1000 STB kytara: Epiphone Les Paul Custom Plus snímače: EMG 81 bridge, EMG 85 neck hlava: Orange Dark Terror 15W box: 2X Krank Rev Jr 1x12 kapela:http://scarlettavenue.eu
banana bonus píše:když už jsme tady u Marshallů, jaký model používají post hardcore kapely? Vidím to ve videoklipech, ale model určit nedokážu.
co tak vím, tak to sou dost často JCM900. nějaký to DSl a TSL bys u nih určitě též našel, ale řek bych že i starou dobrou 800vku.
myslim ze rozdil neni jen v tolexu, menilo se tam i schema a technologie (jiny tistak?). bohuzel si ted presne nevzpomenu kde jsem to vycetl, takze to muzes brat s rezervou. dost bych tomu ale veril
me osobne ta hlava (LM) moc nebere
Je to tak že je jedna v černém tolexu, druhá v modrém a třetí je v modrém s pozlaceným logem a celým vnitřkem a to je právě LE. Ostatní, podle mě, nejsou limitovéné.
Kinx píše:myslim ze rozdil neni jen v tolexu, menilo se tam i schema a technologie (jiny tistak?). bohuzel si ted presne nevzpomenu kde jsem to vycetl, takze to muzes brat s rezervou. dost bych tomu ale veril
me osobne ta hlava (LM) moc nebere
Vím jenom, že ta limitovaná (zlatá) serie byla nesjpíš vždy továrně osazená 5881, ostatní el 34
dlouhovlasac píše:The Streetfighters hrajou na JCM 8000 a Valvestatea
když jsme u toho, tam musím osobně uznat, že valvestat je v post HC schopný držet krok i s lampama. JAsný není to uplně ono, ale jako kompromis skvělý....
slyšel sem, že tranzistory marshall sou pěkný shity, ale zistli sem ze i ty drahe lampy stoji za h***o http://www.youtube.com/watch?v=GguXI5WC ... =rec-HM-r2 není to tím že to alexi hraje blbě,to takle hraje ta lampa humus,mno
Hehe, to zní jak Roland do sluchátek. Tipoval bych to na linkový výstup nebo spíš špatně umístěný mikrofon - dle toho, co jsem viděl, tak to je snad nejjednodušší způsob, jak si dokonale zprznit zvuk.